20 november 2016

Pence borde ha vetat bättre

 Mike Pence, som kommer att bli Trumps vice-president, hoppades på lite underhållning i New York i fredags kväll, men fick i stället en tillrättavisning från skådespelarna.

Pence gick för att se de populära musikalen ”Hamilton”, och när showen var slut påkallade rollinnehavare Brandon Victor Dixon hans uppmärksamhet och uppmanade honom att stanna för att lyssna till vad han hade att säga.


Tack för att du gjort oss sällskap här på "Hamilton: An American Musical." Vi är de “olika” Amerika,  som är oroliga och ängsliga att den nya administrationen inte kommer att skydda oss, vår planet, våra barn, våra föräldrar, eller försvara oss och upprätthålla våra omistliga rättigheter, sir," sade Dixon och pekande på Pence.

"Vi hoppas verkligen att denna show har inspirerat dig att upprätthålla våra amerikanska värden, och att du kommer att arbetar på uppdrag av oss alla, allihop", avslutade han och stirrade på Pence.

Det är inte klart vilka “omistliga rättigheter" Dixon tror att Pence kommer att skada.

Teatergruppen har deltagit i minst två insamlingar för Den Stora Förloraren så det är inte förvånande att de skulle avsluta showen genom att peka ut Pence och ge honom en skrapa.
"Jag hoppas att han tänker på oss varje gång han måste ta itu med ett problem eller prata om en lag  eller  någonting", sade Dixon.

Dixon spelar Aaron Burr, den man som sköt Alexander Hamilton i en berömd duell och Burr var en vit man. Om man såg någon färgad man i politiska kretsar på den tiden var det möjligtvis någon som serverade te.
Tidigare i år annonserade teatern efter rappare och ingen vit person behövde göra sig besvär.


Alla som är villiga att betala $ 850 - $ 1700 tillsammans med sin fru - för att se en musikal om monstret Hamilton, med en svart rappare i huvudrollen - förtjänar vad han får.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Pence är VALD vice president, skådespelarna skulle veta bättre och visa respekt! När Hillary var där och likaså Bernie blev dom varmt mottagna. Bedrövligt hur folk bär sig åt!

queenofstromstad

Berit sa...

Visst, du har rätt men Pence borde ha vetat och jag hoppas att han i fortsättningen är medveten om vilken sorts människor han utsätter sig för.

Argus sa...

Pence kanske visste bättre? För de som fick med sig en uppfostran hemifrån framstår uppträdandet av "skådespelarna" som barbarisk och oförsvarligt. "Die-hard" vänsteraktivister lär inte påverkas men den stora väljarskara som befinner sig i politikens mittfåra lär utveckla sympatier för Trump/Pence.

Anonym sa...

Berit,
de är alltså igång med sin historieförfalskning. För övrigt så börjar jag känna lite vämjelse inför skådespelare. De framstår mer och mer som lite dumma i huvudet. Och om man betänker vad det är de sysslar med yrkesmässigt så är det att imitera andra, att vara ett eko av andra, dvs. inte vara självständiga och självständigt tänkande människor. De har valt bort att vara sig själva för att istället försöka gestalta någon annan. Det är vad deras yrke går ut på.
Lite utseende och förmåga att låtsas vara någon annan, det är allt. Jag är trött på dem. Här i Sverige har vi ju haft och har megafonen Sven Wollter - hans reflektionsförmåga når inte så långt. Han tänker ungefär samma tankar som han tänkte som 20-åring och tror fortfarande att Stalin var mänsklighetens välgörare.
/SB

Anonym sa...

"Vice President-elect Mike Pence" gick alltså med barnen på Broadway-teater: Musikalen "Hamilton" (Alexander H., 1755-1804, Founding Father, USA:s första finansminister.).
- Där möttes han av buanden från publiken. Några av publiken. Och efteråt stod skådisarna på scenen och sade: Vi är rädda att den nya regeringen inte ska skydda oss eller våran planet och vår "diversity".
- Men Pence är cool. Här är han på Fox News: https://youtu.be/b1kprMNIE9s (Tid 2:55)
CNN (Democrat): http://edition.cnn.com/2016/11/20/politics/mike-pence-hamilton-message-trump/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.