16 november 2016

Trigger Warning

Från Natural News


I ett samhälle där ungdomar lär sig att “alla är vinnare,"  lär sig ingen att förlora.
På grund av detta får vi en bortskämd, skyddad, hyper-känslig population av unga, homogeniserade förlorare som alla felaktigt tror att de för evigt är på den vinnande sidan av historien.
Så när kraften av den amerikanska republiken vänder sig mot deras vanföreställningar och fantasier och krossar deras falska föreställningar genom att välja Donald Trump som president, tappar de alldeles koncepten och nästan kissar på sig av skräck när de desperat söker kramar och  rådgivning, "primalskrik”-sessioner eller andra uttryck av vansinne som de flesta amerikanska vuxna växte ifrån  före tio års ålder.

Fråga en antropolog om arternas överlevnad i den verkliga världen av naturlig konkurrens, den process där de svagare, mer ömtåliga och mindre anpassningsbara medlemmarna av någon art dödas eller förnekas reproduktiva partners. Detta rensar bort dem ur artens genpool, vilket resulterar i  starkare, mer anpassningsbara och mer framgångsrika arter som kan överleva en utmaning i en konkurrerande värld.
Generationen Snöflinga är förlorare som troligtvis kommer att elimineras från den mänskliga genpoolen av Moder Natur själv vid nästa naturliga urvalshändelse -  en global ekonomisk kollaps, internationellt krig,  terrorattacker på kraftinfrastrukturen, en massivt samordnad cyberattack på bankernas infrastruktur, ett inhemskt inbördeskrig, en dödlig virusepidemi, en kollaps av den globala livsmedelsförsörjningen, och så vidare.
Det är mest sannolikt att endast de som är konkurrenskraftiga och adaptiva kommer att överleva och fortplanta sig. De som är svaga, patetiska och dumma kommer att dö ut.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.