10 november 2016

Vänstern visar sitt rätta jag

Som en reaktion på Donald Trumps valseger och Republicans majoritet i Congress ser vi protesterande Socialister över hela landet. De bär sig åt som små barn som sparkar och skriker när de inte får som de vill och påminner oss om hur lyckligt lottade vi är att Hillary förlorade.I de större städerna startar de bränder och skär sönder bildäck, speciellt i Kalifornien - runt Oakland och Berkeley.  I Kaliforniens universitet, möttes Trumps seger av “spontana” protestmarscher, liksom på UC San Diego. där “snöflingorna” vandrade rätt ut på motorvägen och en av dem blev överkörd av en lastbil.  University of California’s direktör (Janet Napolitano, minns ni henne?) och andra UC tjänstemän lovade att beskydda “barnen” och att de var välkomna till universitet för rådgivning.

MoveOn har organiserat gnällfester över hela landet.


De bränner flaggor, förstör privat egendom och skriker ut dödshot för att visa på vilken moralisk nivå de befinner sig. 

TV’s Nickedockor som under det gångna året har försäkrar oss att nästa president kommer att bli Hillary Clinton är helt utom sig. De kan inte förstå verkligheten.
Rachel Maddow bröt nästan ihop under en direktsändning.

Huffington-Puffington Post som under kampanjen i stort sett varje dag haft artiklar om hur ond Trump är,  tog till storsläggan och skyller på kvinnohatande, vita, konservativa män. De rår för att inte den självklara Hillary blev president.

Rubriken var:  “America Elected A Man Who Said ‘Grab Them By The P***y’ Over The First Female President.” 
4 Kommentarer:

Kattsand sa...

De är dåliga förlorare.

Anonym sa...

Tydligen fanns det ett ganska stort överskott på Clinton-supporters bland unga amerikaner. En av dem, en konststuderande ung man (lycka till grabben, när du om några år tvingas servera hamburgare på McDonald's med typ 75000 dollar i studieskuld) twittrade följande:

"The millennium vote. I guess I don't hate any of you. It's our parents that we gotta fuckin' fight. As per usual."

Ja, det är tråkigt att behöva bli "kränkt" av sina föräldrar, som i många fall haft skitjobb som den konststuderande unge mannen aldrig skulle stått ut med och föräldrar som bara försökt göra sitt bästa för att skapa så bra förutsättningar åt sina barn som möjligt.

Sångerskan och "feministen" Zara Larsson fick syn på denna tweet och skrev någonting i stil med att "kan inte äldre människor bara dö så snabbt som möjligt!". Samma Larsson som enligt gammelmedia är en stor förebild för unga feminister ...

Kolla förresten mellan 0:44 och 1:18 när den fräcke Angry Foreigner hånar generationen. Ja, titta gärna på hela videon.

https://www.youtube.com/watch?v=RfbLmvq0r-w

Nej, såvida inte Trump får sitta åtta år och göra succé under tiden så är USA kört på sikt.

Argus sa...

Varför ska curlinggenerationen tro att de inte skulle få sin vilja fram med lite tårar och tandagnissel som de har fått hela sin uppväxt? Detta torde vara deras första, men långt ifrån sista, motgång.

Anonym sa...

Ja vänster sidan visar sitt vanliga ointelligenta ansikte likadant
i varje land samma gnäll överallt den SK opolitiska media som får
presstöd o vicev.här i sverige bara öser skit över trump och dess väljare samt beter sig vedervärdigt (och dom säger att dom är demokratiska)!!!
skulle inte tro att repuplikanerna betett sig så om dom förlorat.
För mig är demokrati att tycka VAD FAN JAG VILL OCH SÄGA DET
/GP

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.