02 november 2016

“Vi behöver immigranter för att betala våra sociala program”


Idén att man kan ta in människor från olika misslyckade kulturer för att driva länder i Europa  är vansinnigt dumt. Om tex. Tyskland eller Sverige skulle vara så enkla att bygga upp och få att fungera, varför kan inte inkräktarna från Mellanöstern stanna kvar i sina egna länder och helt enkelt kopiera Europa?
 Tyvärr ser det ut som alla importländers ursprungsbefolkning  nu kommer att behöva arbeta längre för att stödja den “importerade hjälpen”.  Resultaten av denna demografiska katastrof är förutsägbar. De nyanlända är inte tillräckligt smarta för att fungera i det land de importerades till, men de kommer inte heller att arbeta för att stödja de gamla som nu dör ensamma på ett vårdhem.

Argumenten för massinvandringen och ekonomin är typiska:  "Vi måste öka BNP annars kommer vi alla att dö.” Hur kan det göra någon lyckligare att ha överbefolkade städer, mer trafik och större skolor?

 Jag kan inte tänka mig ett enda land som kommer att lösa sina sociala och miljömässiga problem genom att lägga till fler personer till situationen ... Ingen flyttar till ett land i Väst för att stödja pensionerade vita människor. När en importerad befolkning vinner politiskt inflytande, röstar de på politiker som kanaliserar pengar till dem själva och deras barn. När allt kommer omkring, inpräntar Vänstern ständigt i dessa grupper att vita är rasistiska, onda människor som är orsaken till alla problem. Varför skulle den “importerade hjälpen” känna någon skyldighet att betala för vita människors pension?

3 Kommentarer:

Argus sa...

Det enda sättet att upprätthålla välfärden är att befolkningen, främst då kvinnorna, känner sig så trygga och harmoniska att de i genomsnitt föder 2,0 barn till skillnad mot dagens 1,5.

Berit sa...


Det lägsta födelsetal återfinns bland de "avancerade" länderna där kvinnor har styrts bort från sina traditionella roller och är nu på arbetsmarknaden. Det var en avsiktlig styrning (hemmamammor är mindre värda) för att kunna skapa en bredare skattebas och föra över mer pengar och inflytande till Staten. Observera också att äktenskapet i sig har dramatiskt undervärderats och reducerats till en ceremoni i de "avancerade" länderna.

Anonym sa...

Forskningen visar att 50% av nuvarande arbeten kommer att tas över av robotar inom 10 år. Det gäller för bank, finans, taxi, godstransporter - i stort alla områden.

Vilken äldreperson vill ha en jihadist, att hantera knivarna hemma köket?

Vi behöver ingen invandring. Den är enbart till för vänster-politisk kontroll av nuvarande medborgare.

Övermaga invandring är ett svenskt självskadebeteende, ett tecken psykisk sjuklighet.

"Glasklart"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.