09 december 2016

Är Donald Trump rasist?

Denna hemlös kvinna upptäcktes när hon illegalt bosatte sig i Trump Tower. Hon har nu bott där i över åtta år.Man skulle kunna tro att media kände till denna berättelse om en svart, hemlös kvinna och hennes kontakt med Donald Trump.

En städerska fann kvinnan, som bodde i en av de lediga lägenheterna. Polisen tillkallades och i slutändan också Donald Trump.

De människor som säger att Donald Trump är rasist och kvinnofientlig vill inte att någon hör talas om denna kvinna.  Donald Trump gjorde vad han har gjort så många gånger -  han visade barmhärtighet.
Han tillät denna kvinna att bo i Trump Tower. Dessutom ger han henne tre mål mat om dagen och blommor skickas till hennes bostad en gång i veckan.

Att veta att Trump gjorde detta långt innan han planerade att bli president. Och trots att han bombarderades med anklagelser om rasism under kampanjen nämndes aldrig denna kvinna.
Han spelade aldrig ut kortet, “Jag har en svart vän.”

 Pressen visste om att Trump hade en svart flickvän efter skilsmässan från Ivana, men det undvek man också att skriva om.
Det faktum att han har valde att inte sätta denna kvinna i fokus för att tjäna sina egna syften, säger en hel del om honom.

Den verkliga frågan är: “Varför har inte inte pressen hittat denna kvinna? Det är inte särskilt svårt, videon har funnits sedan juli 2016.

Vi vet varför pressen inte “hittade” henne. De hade bestämt sig för att framställa Trump som rasist och även nu, när videon fått uppmärksamhet på nätet, kommer vi inte att se några ursäkter från Vänstern.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Trump var gift med Ivana till 1992, med Maria 1993-1999, och gifte sig med Melania 2005.
- Kvinnan i Trump Tower har bott där åtta år, dvs sedan 2008.
- Jag tvivlar på att Donald "haft ihop det" med henne. Hon är inte den typen - utseende och tal o.s.v. Betydligt intressantare är ju om han verkligen velat hjälpa en som har det svårt.
- Googla på t.ex. 'trump tower homeless woman'... Eller se här:
http://usherald.com/video-black-homeless-woman-sneaks-trump-tower-trump-responds-shocking-move/
/ SD

Berit sa...

Ledsen om jag uttryckte mig otydligt. Trumps svarta flickvän var inte den hemlösa kvinnan i videon men kunde av pressen använts för att visa att han inte är en rasist, men även det lät man bli.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.