02 december 2016

De föredrar en mordisk diktator

Om amerikanska studenter vill bli tagna på allvar, bör de överväga att hålla käften då och då.  Ju mer de öppnar munnen desto dummare verkar de.

Först demonstrerade Generationen Millennial, som de kallas, sin okunnighet under Dems. primärval genom att överväldigande stödja en gammal gubbe som beskriver sig själv som socialist och som inte hade en chans i presidentvalet.  Att de stödde Bernie Sanders berodde till stor del på hans löfte om “gratis-tjänster”.  Han sålde en kommunistisk vision av Amerika, och studenterna ville vara med.
Naturligtvis kunde Sanders inte säkra nominering. Han kom nära, men Clinton-maskinen satte honom på plats.

Det lämnade ett tomrum i hjärtat hos studenter i hela landet. Nu har dessa marxister tydligen hittat en ny idol i den nyligen avlidne Fidel Castro.
Flera studenter väljer Castro över Trump i denna video:Donald Trump har rykte om sig att skriva kontroversiella tweets. Fidel Castro har rykte om att hålla politiska motståndare i livstids fängelse, avrättningar, kommunism och kärnvapenkrig.
Ett hypotetisk val mellan den tillträdande USA-presidenten och den brutale tyrannen bör vara hur självklart som helst.
Men inte då.  Många av USA: s studenter tycks föredra Castros totalitära regim över Trumps demokratiskt valda administration.

6 Kommentarer:

Argus sa...

Herreje! Om detta är den amerikanska gräddan av sin generation är de rökta. Är det bara föräldrar som är beredda att öppna plånboken som krävs för att komma in på vissa amerikanska universitet? När det gäller indoktrinering skriker Goebbels i sitt helvete sin frustration över sin underlägsenhet mot dagens mytomedia. Amatör lär han kalla sig själv. :-)

Anonym sa...

"Sweden Burning ... AGAIN!" – "Bare Naked Islam" just nu. 'Stockholm i flammor när jihad-epidemier rasar i muslimska NO-GO zoner...' Skärholmen, Östberga, Hallunda, Norsborg
http://www.barenakedislam.com/2016/12/02/sweden-burning-again/

Och B.N.I visar där: Video (tid 1:28) från Ruptly TV (Berlin; ägs av RT Russia) 1 dec: 'Sverige: Bilar brinner i Stockholms förorter när brand-attackerna fortsätter.'
https://youtu.be/aQHRyoVr9wk
/ SD

Biskop Kyrillos sa...

Tack Berit för den nyanserade informationen om USA, som inte finns på andra sajter. ( har bott i USA Philadelphia i nästen 2 år men det är längesedan)

Berit sa...

Tack för vänliga ord. Attityden i landet har sorgligt nog ändrats alltför snabbt.

Anonym sa...

Pappers-DN idag sid 8–11: "Gängvåldet i Malmö". Finns i nuläget på nätet som
http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-i-malmo-redo-att-forhandla-med-gangen/
- 11 mord har skett i Malmö i år. "Ingen misstänkt" i 6 av fallen. "Poliserna här säger att de har förlorat hoppet". "Vi har hamnat i ett läge där vi måste prioritera mellan morden", säger områdes-chefen.
- Det här borde ni nog läsa.
/ SD

Anonym sa...

En kvinna i socialistiska Caracas (Venezuela) skulle handla. Ett paket ris kostade 3,500 bolivares. Mer än hälften av uttagsgränsen som banken satt. – Så hon gick till 6 ATMs (bankomater) för att få ut 6,000 bolivares. – Man måste köa kanske 15 minuter för att komma fram till en ATM.
- Fattig? Inget kreditkort? Största sedeln nu, 100 bolivares, är värd lite mer än 2 US-cents, på den illegala marknaden. Fast visst: taxi, och många säljare (ägg! cornflakes! kaffe!) tar inte kort; de kan spåras. Cash ska det va'! -- O.s.v. Bloomberg berättar hur den socialistiska staten klarar sig. Eller inte klarar sig.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-02/in-cash-short-venezuela-the-atm-hustle-is-driving-people-mad
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.