10 december 2016

“Det är rasism som gjort att han misslyckats”

I Fareed Zakarias CNN-intervju i onsdags, kallad “The Legacy of Barack Obama”, skyllde President Obama sina misslyckanden som president på amerikaners rasism. Zakaria nickade i överenskommelse när Obama påstod att rasistiska Vita i Södern ser honom som "den andre" - ett favorit uttryck som Vänstern använder när de påstår att de är orättvist behandlade därför att de är “ icke-vita”.

"Jag tror att det finns en anledning till varför attityder gentemot mig som president skiljer sig mellan Vita i norr och Vita i sydstaterna. Finns det människor vars främsta farhåga har varit att jag verkar främmande, “den andre”? Är de som driver "birther"-rörelse styrda av av partiskhet? Absolut."

Absolut? Vad sägs om att det du säger är absolut kränkande?  Hur är det möjligt att denne man någonsin skulle "bota" vår nation med retorik som denna?
 Är det så Barack Obama verkligen tänker eller anser han att det är politiskt fördelaktigt att fortsätta underblåser rasisism som ett sätt att angripa konservativa?  Kanske är det båda?
Faktum är att majoriteten av "söderns vita" är inte rasister, utan konservativa och konservatism är ett system som motsätter sig allt Barack och hans marxistiska tyranni representerar.
Med andra ord ... det är dina idéer.

Barack Obama är en man som har vunnit allt och inte lärt sig någonting. Hur är det möjligt att en man som tar del av förmodligen den högsta livskvalitén detta fantastiska land kan erbjuda och ändå vara så okunnig och bitter?
Detta är en man som har fått fri Ivy League-utbildning, personligen träffat otaliga kändisar, hjältar och världsledare, rest världen runt i lyx, och hade äran att fungera som USAs högste militäre ledare och ledaren för den fria världen. Det är verkligen synd att  han inte kan låta bli att uppföra sig som en dumbom när han går ut genom dörren.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Ledare för den fria världen? Känns mer som han var ledare för den del av världen som bombade mellanöstern sönder och samman vilket medförde en flyktingkatastrof som blivit ohyggligt dyr för oss skattebetalare. Svinet Obama ska givetvis sättas bakom lås och bom för sina brott och den enda dörr han ska igenom är den till fängelset.

Benny

Anonym sa...

Amerika har ett jättearbete att avslöja alla de samhällsomstörtande personer som bidragit till att Obama fick dra det amerikanska president ämbetet ner i det vidriga socialistisk träsket. Lyckas han stänga Guantanamo fängelset innan den 20 Januari 2017?
Historieböckerna kommer att fyllas med berättelser om hur Obama förnedrade och kränkte ett helt folk, det "amerikanska"!
SU

elina sa...

Att han gör sig bort utanför dörren kan man kanske stå ut med. Värre är allt han gjort och inte gjort innanför dörren till ovala rummet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.