18 december 2016

"Hope is dead"

Alltsedan det var klart att Donald Trump blir nästa president, har framtidstron i USA skjutit i höjden. För första gången på flera år, känner sig människor hoppfulla vad gäller framtiden och landets inriktning.

Men inte för Michelle Obama. För henne har hoppet dött. Först trodde jag att “Hope” var namnet på hennes kläddesigner och att det inte var så mycket att sörja över, men i en intervju med Oprah Winfrey, förklarade Michelle att en tid av hopplöshet har börjat.
Ironiskt nog sammanfaller det perfekt med att hon och Barack måste lämna White House. Men inte förrän de firar Helgen (triggervarning! Christmas) för ytterligare $ 5 miljoner i Hawaii.
Hittills har deras semestrar kostat skattebetalarna minst 85 miljoner dollar.För Michelle och Barack, är känslan av hopp direkt knuten till deras egen.
Om de är nöjda, ska vi vara lyckliga. Om de lever gott, ska vi vara glada att de lever drömlivet. Även om våra liv är kaotiska, stressiga och osäkra.
För Michelle och Barack är amerikanens känsla av hopp direkt knuten till deras egen.
Om de känner hopplöshet och är upprörda över Donald Trumps vinst antar de att alla andra i landet ska känna samma hopplöshet och upprördhet som de.
Inga överraskningar där. Båda Obamas tror att de är i centrum av universum.

Michelles löjliga påstående visar på ytterligare en anledning till varför Dems. förlorade i november. De har verkligen helt tappat kontakten med det amerikanska folket.
I Michelles fall är det förmodligen mer korrekt att säga "helt utan kontakt med verkligheten."
 Michelle tror faktiskt att Barack höll sitt löfte om hopp och förändring till det bättre.

Att fördjupa ras-klyftan, förstöra sjukvården, och lämnar 95 miljoner amerikaner utan jobb är tydligen Michelles  idé om "hopp".

För Barack och Michelle Obama, har de senaste åtta åren varit en aldrig sinande glädje av lyxliv. Livet har varit bra för dem, så vi alla bör alla vara glada över det.
Och nu när deras snålskjuts är slut, förklarar Michelle att det är slutet på allt hopp för hela landet.
Ärligt talat. Har det någonsin funnits någon mer självcentrerad ?

Titta på julkortet de skickar detta år och jämför med andra presidenters kort!

1 Kommentarer:

elina sa...

Tittade på julkorten: Kan egot bli värre? Osmakligt av en president.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.