13 december 2016

Kära nån


Man måste beundra deras uppfinningsrikedom. Lagom till jul kommer Varmisterna ut med en rapport att renarna minskar i storlek pga. Uppvärmningen!!
Det är inget skämt.

En grupp “forskare” påstår att de vägt renar i 16 år och att de minskar i storlek, därför att snön smälter och bildar isskorpa över marken och gör det svårare för djuren att hitta mat.
Så kära barn, om Rudolf tappar vikt orkar han inte flyga med så många julklappar och det är era föräldrars fel eftersom de orsakar att jorden värms.

Men vänta bara, det finns fler glädjedödare.

En pastor vid namn David Grisham retade många föräldrar och upprörde en mängd barn som väntade på att träffa Jultomten vid ett köpcentrum i Amarillo, Texas.
Han filmar sig själv när han går fram och tillbaka och säger till föräldrar och barn som står i kö:

"Barn, jag vill berätta för er i dag att det inte finns något sådant som Santa Claus. Santa Claus existerar inte. Julen handlar om Jesus ... Mannen du kommer att se i dag är bara en man som klätt ut sig till Santa.
"Föräldrar, ni måste sluta ljuga för era barn och säga till dem att jultomten är riktig när han i själva verket inte är det!”

Först ignorerar alla Grisham, men det blir ganska snabbt tydligt att om han inte stoppar sitt orerande kommer föräldrarna att bli arga.Det ligger mycket glädje i att låta barnen (tillfälligt) tro på tomten ... och det ligger också glädje i att se när de räkna ut logiken bakom varför jultomten inte existerar.
Grisham tog det ifrån dem. Vad han gjorde var inte annorlunda än att stå utanför en biograf och berätta slutet på filmen de körar för att köpa biljett till.
 Det gör att ingen sympatiserar med hans budskap; det gör att ingen vill ha någonting att göra med honom.   Någonsin!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.