04 december 2016

Man kan inte säga “Terrorism”

TheRebel.media intervjuar studenter och lärare vid Ohio State University med anledning av veckans terrorattack på skolan. I måndags körde OSU;s  elev Abdul Artan sin bil in i en skara studenter och attackerade dem sedan med en slaktarkniv, innan han sköts ihjäl av en påpasslig polis.

Det har senare framkommit att Artan såg sitt anfall som ett försvar för muslimer, som han ansåg var under attack runt om i världen.  Han inspirerades av ISIS, som tagit på sig ansvaret för attacken.

"Vid Allah, vi kommer inte att låta er [amerikaner] sova, såvida ni inte sluter fred med muslimerna", skrev han på Facebook före attacken. “Ni kommer inte att fira eller njuta av er Holiday.”Trots detta vägrade Ohio State studenter, och även en lärare, att sammankoppla attacken med islam eller andra muslimer, eller ens ISIS. Om och om igen undvek de intervjuade att kalla händelsen terrorism - en elev kallade det ett "missförstånd" och skyllde det på rasism riktad mot Artan.

En annan menade att det inte hade att göra med islam, eftersom inte alla muslimer är terrorister.
"Det finns radikala kristna. Alla religioner har extremister", sade hon.
Det ironiska här är att om kristna skulle begå dagliga terrordåd runt om i världen, skulle den “upplysta eliten” vid våra universitet gladeligen skylla på religionen och alla dess anhängare.

Svaren på reporterns frågor är inte överraskande, men ändå deprimerande. Alltför många av våra "utbildade"  älskar att avfärda andra som dumbommar, men saknar tillräckligt med sunt förnuft och moralisk klarhet att nämna saker vid dess rätta namn,  när det islamiska hotet knackar på deras dörr.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.