06 december 2016

Merkel gör en kovändning

 Hon öppnade dammluckorna för tiotusentals flyktingar som översvämmade och förstörde landet. 
Nu förbjuder hon burka.
Det är dags för omval för Merkel.

Från The Sun:

Angela Merkel kräver burkaförbud i Tyskland -  säger "hel slöja är inte lämpligt här" i en häpnadsväckande helomvändning
Angela Merkel har idag utfört en häpnadsväckande U-sväng då hon formellt stöder ett burkaförbud efter en motreaktion över hennes öppna-dörren migrationspolitik . Den tyska kanslern gjorde kommentarerna på en Christian Democratic Union (CDU) konferens, efter att hon nyligen förklarat att hon kommer att söka omval. Hon sade också vid den årliga kongressen att det var berättigat att förvänta sig integration av nyanlända….”
mer här

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Yep. Förbundskansler Merkel säger (6/12) att hon vill se ett "Burka-Verbot" i Tyskland. "Die Vollverschleierung sollte verboten sein". 'Heltäckande slöja bör förbjudas."
http://www.bild.de/politik/inland/angela-merkel/auftritt-wiederwahl-rede-vor-dem-cdu-parteitag-in-essen-49092410.bild.html
http://www.thelocal.de/20161206/five-points-from-merkels-party-conference-speech

Frågan är om hon vet vad "Burka" är. Och om hon hört talas om Niqab. Niqab lämnar i alla fall ögonen fria.
http://cloudmind.info/hijab-niqab-and-burka-faq/

Själv anser jag att båda bör förbjudas. Man ska inte ha rätt att gå omkring på stan med ansiktet dolt. (Och det gäller herrarna i Rinkeby också.)
/ SD

Jensan sa...

Det där är nonsens. Hon kommer fortsätta massinvandringen precis som tidigare. Så här lät det från henne för 6 år sedan:
http://www.bbc.com/news/world-europe-11559451

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.