22 december 2016

Obama försvårar så mycket han kan


Krigshetsarna (= neocons)  i båda partierna - bankmaffian, globalisterna och militärindustrin - gör sitt bästa för att övertyga oss om att Ryssland vill oss ont, att de “hackade” valet och att Trump är Putins springpojke.
 Det är inte underligt att de trissar upp “ryssfobin”, de tjänar sitt uppehälle genom att hålla krigsindustrin igång och de gör allt de kan för att sabotera Trumps löfte, “Make America Great Again”.

För Vänstern är det emellertid en ny företeelse.
Under det kalla krigets dagar beundrade de det kommunistiska Ryssland (och kommunistiska Kina),  eftersom Vänstern är socialister i hjärtat. När Ronald Reagan anklagade Sovjet för brott mot mänskliga rättigheter och övergrepp, kom Vänstern med ursäkter.

När Mitt Romney under sin 2012-kampanj antydde att Ryssland var ett hot, skrattade Obama åt det och påpekade att, “det Kalla kriget har varit över i 20 år.
Men nu söker Obama-administrationen en syndabock för Hillarys misslyckande och påstår att Ryssland blandade sig i valet.
De har inga bevis, men det är oväsentligt.

I tisdags utökade Obama de sanktioner som ursprungligen infördes mot ryska affärsmän och företag, efter Rysslands annektering av Krim och de fientligheter som USA ursprungligen orsakade i Ukraina.

Rysslands talesman säger:
"Nästan all dialog med Förenta staterna är frusen. Vi kommunicerar inte med varandra (om vi gör det är det ytterst minimalt)."

En lugnt handelssamarbete med Ryssland och Kina är i USAs bästa intresse.  Om Trump kan främja fredliga relationer med Ryssland kommer han att bli en framgångsrik president.

3 Kommentarer:

elina sa...

Det är nog många som räknar dagarna till Obamas avgång. Förr i tiden hade värnpliktiga en muckarkam. Man bröt en spik varje dag tills man blev fri.
Jag vill önska till Er God Jul och Bättre Nytt År!

Berit sa...

God Jul till dig också Elina och alla andra som läser denna blog

Anonym sa...

http://usherald.com/obama-just-built-around-multi-million-dollar-mansion-may-biggest-hypocritical-move-ever/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.