23 december 2016

Översättare bekräftar

“Flykting”-flocken hatar tyskar.
Mot bakgrund av måndagens massaker vid en julmarknad i Berlin är det värt att ta en titt på en rapport från förra månaden.


En översättare vid flyktingläger i Tyskland har hävdat att muslimska invandrare hatar kristna och vill islamisera landet.

Den 39 åriga kvinnan från Eritrea, kom till Tyskland som flykting 1991, och hjälper till vid  asylcentra för att “ge något tillbaka." ...

Under sin tid på ett antal centra i hela landet, sade hon att hon upptäckte att muslimska flyktingar predikar "rent hat" gentemot kristna. ...

Hon avslöjade för den tyska katolska hemsidan Kath.net: "De vill att Tyskland ska islamiseras.  De föraktar vårt land och våra värderingar. "

Hon hävdade att många av invandrarna visade sina "rätta färger" när människor från andra religioner inte såg dem…

Vissa kvinnor sade till mig:” Vi kommer att öka i antal. Vi kommer att ha fler barn än de kristna, eftersom det är det enda sätt vi kan förgöra dem på."

Detta är inte de flyktingar vi är vana vid från det förflutna. De assimilerades och blev värdefulla medlemmar i samhället. Detta är en erövrararmé.

Folk som Merkel och dagens svenska politiska  ledare, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin, Jan Björklund vet det.
Ändå fortsätter de att  importera miljontals islamiska kolonisatörer som kommer att tränga undan den infödda befolkningen för alltid.
Inte ens ordet "förräderi" kan kan till fullo beskriva detta enorma brott.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.