23 december 2016

SD's Karameller


ISIS hade två turkiska soldater i en bur (i Syrien). Så lät de dem krypa som hundar, fram till avrättningsplatsen. Stående där, fick de en "stubin" i nacken, några meter lång.
- Och så tände ISIS eld på stubinen, det tog en stund, innan elden nått dem, och sedan innan de brunnit färdigt.
- Hela den 19 minuter långa ISIS-filmen får ni inte se. Men en kort stump - 45 sekunder eller så.
Länk
Länk

ISIS har listat tusentals kyrkor i USA, Canada, Franrike och Nederländerna, och uppmuntrar sina följare att attackera dem nu under jul-nyår.
- "Gör det kristna nyåret till en blodig skräckfilm, något som tvingar de otrogna att gömma sig i sina hålor under helgen, och gråta över att deras land tagit del i kriget mot den Islamiska Staten", sade man.
Ryske ambassadören i Turkiet, Andrei Karlov, hade inga ryska bodyguards. I mer än 10 år hade turkarna förbjudit det. Trots att det då t.ex. fanns gott om folk från Kaukasus - tidigare stridande - som var i Turkiet för att vila upp sig och få vård.
- Så det var fritt fram för polisen Mevlüt Mert Altıntaş att skjuta honom till döds.

På Ledarsidorna.se skriver kurden Khaled Salih (f 1957) om "Mellanöstern och Nordafrika i förändring". Om hur det är att vara muslim där, idag.
- I Egypten började revolutionen 2011, och 2012 blev Muhammad Mursi president. Ahmed D. var med då, men kom inte in i parlamentet. Några år senare var han krigare i ISIS' armé i Syrien. Och 2014 blev han martyr i en självmordsattack i Irak.
- Det blir så, för djupt troende muslimer. (Nu har man ju flyttat kampen till oss; till Berlin o.s.v.)
- Khaled Salih kom till Sverige 1981, doktorerade 1996, och undervisade sedan vid universiteten i Göteborg och Odense. Han var universitetsrektor i Kurdistan, Irak, 2012-2016.
- Läs gärna det han skriver (22/12) på Ledarsidorna.se.

Geert Wilders i Gatestone: Vår politiska elit underskattar islam. De inser inte att allt som sker nu finns i Koranen: rätten att döda judar och kristna (Surah 9:29), terrorisera icke-muslimer (8:12), våldta unga flickor (65:4), göra människor till sex-slavar (4:3), ljuga om sina avsikter (3:54), att börja krig mot de 'otrogna' (9:123), och att få hela världen att lyda Allah (9:33).
- Redan 2008 fann universitetet i Amsterdam att 11% av muslimerna i Nederländerna menade att det finns situationer där det är korrekt för dem att använda våld mot islam-motståndare. 100.000 muslimer tycker så idag. (Armén i landet är på 50.000 personer.)
- "En politisk revolution är på väg i Europa. Patriotiska partier växer överallt."
- Jag: Nja. Svennarna hämtar sin information framför allt från TV. Och då blir det som det blir. Svennarna vet ju att "det här med religion bara är dumheter; vänta några år så har även våra nya vänner insett det..."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Ni såg att Ivanka Trump (Donald's dotter, f 1981) fick problem på JFK Airport (NY)? Hon skulle flyga till Florida, med sin man och 3 barn.
- Men en jurist, Dan Goldstein (Brooklyn), och hans partner, Mathew Lasner, visste att de skulle göra det, och tog itu med henne på planet: "Din far ruinerar landet!" O.s.v. Och frågade en flygvärdinna: "Varför är hon här? Hon borde flyga privat!"
- Så Jet Blue såg till att juristen och hans man lämnade planet.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/12/freakout-on-an-airplane.php
/ SD

Anonym sa...

I Aleppo, Syrien, har man firat inför julen. Assad har nu kontroll över hela staden. Och man spelar blåsorkester på torget (tid 1:19):
https://youtu.be/rYiJF5OCgFQ

Assad (president år 2000) är alawit och alltså avskydd av "riktiga" muslimer; sunni. (Och av våra redaktörer.)
- Men hör man till en minoritet i landet, gillar man nog honom. T.ex. om man är shiit, kristen, yazidi, ju... nejvisstnej; de har ju försvunnit. (Före år 2000)
- Daily Mail har en lång artikel från Aleppo:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4055526/Merry-Christmas-Aleppo-winning-Dozens-locals-dress-Santa-celebrate-square-enjoy-taste-normality.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.