30 december 2016

Soros har gripits av panik


I en intressant artikel från Project Syndicate beskriver Soros sin rädsla och förtvivlan över att han inte kunde stoppa Trump, som han kallar “bedragare och blivande diktator”.

Nu slickar han sina sår och letar efter en anledning till varför den värld han försökte skapa nu är i upplösning.  En värld där EU skulle motarbeta det onda USA. En värld där byråkrater och finansiärer regerar över resten av världen och de som ifrågasätter dem kallas “usla” vare sig det bor i Texas eller Frankrike.  En värld där de livegna vet sin plats och de “smarta" styr regeringar och näringsliv.

 Soros har alltid talat om "öppna samhällen", men han agerar tvärt emot och hans version av "öppenhet"  liknar den som vissa universitet har när de talar om "mångfald".
Universiteten är endast öppna för sin egen version av "mångfald" och Soros är bara intresserad av sin egen version av "öppet samhälle" - inte verkliga öppna samhällen.

I Soros artikel kan man mellan raderna se ett illa dolt hot om att han kommer att göra sitt bästa för att motsätta sig Trump och försöka blockera de åtgärder som Trump måste vidta för att reparera skador som Soros åsamkat under 8 år tillsammans med sin springpojke Obama.

USA kommer vara upptagen med interna strider inom en snar framtid, och minoriteter kommer att drabbas. USA kommer inte att kunna skydda och främja demokrati i resten av världen."

Och vi kan vara säkra på att Soros kommer att ligga bakom de interna striderna och sända horder av betalda vänster-drönare ut på gatorna för upplopp och vandalisering.

Soros beklagar det fruktansvärda tillståndet i världen, samtidigt som han på egen hand har gjort mer än någon enskild person i modern tid, för att få USA och Europa på knä.  Han kritiserar Hitler och kommunism och diktaturer i allmänhet, men en bedömning av hans verksamhet under åren avslöjar att han har ägnat sitt liv åt att hålla dessa arv och system levande.

George Soros är källan till mycket av det onda han påstår att han motsätter sig.
Han kommer att säga och göra vad som helst i detta skede för att hålla vid liv det globala imperiet han byggt, men som börjar falla samman nu när Trump är vald. 

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Världen får försöka att stå ut den tid Soros har kvar i livet. Han är en gammal man så det kan fort ta slut.

Anonym sa...

"Efter Obama: 'Det kan inte bli sämre'." Mats Tunehag (värde-konservativ) intervjuas i "Världen Idag" (30/12).
- "Men det finns möjligheter att det blir bättre. (Tunehag är dock försiktig på den punkten.)"
- "Media har (gett oss) en mycket skev bild av läget i USA". Han jämför med 1980, då Carter ställdes mot Reagan. Media hos oss "visste" att Reagan var okunnig och ärkekonservativ etc, medan däremot Carter var fantastisk.
- Men det var Reagan som fick sovjet-imperiet att kollapsa...!
http://www.varldenidag.se/nyheter/efter-obama-det-kan-inte-bli-samre/BbbplB!mmT1B2dUUnFnPTehbYdtrg/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.