13 december 2016

Stockholm Syndrome

Amerikanska filmaren Ami Horowitz har gjort en dokumentär om Stockholm för att undersöka effekterna av invandringen i landet.  Han blev slagen och sparkad av fem invandrare i en  "no-go" zon i Stockholm.
I  Husby hävdar han att han genast attackerades av ett gäng män som hade invändningar mot att bli filmade.Tips från SD/

8 Kommentarer:

Anonym sa...

En 19-minuter lång film (14 nov) om Sverige av dag finns på Youtube: "This is Sweden 2016". Det är mest saker man redan sett, men det kan väl vara intressant att se det igen. Först bilder från gamla Sverige - och det nya (Husby osv).
- (3:19) NRK:s program: 1990 tre "utanförskaps-områden" i landet; 2012 var det 186.
- (5:49) australisk TV:s program, (7:14) från Rinkeby, "Little Mogadishu".
- (9:13) "Turkish-Kurdish conflict in Stockholm." Polisen där också! (11:05) TV4 - brandmän i Malmö har tröttnat. Osv.
- Man har svårt att förstå att polisen ska kunna "tas ner" av den här sortens "gossar". Det borde vara en rätt liten sak att knäcka ner dem, och sedan lära dem vad konsekvenserna blir...! Av att ge sig på polisen! (Konsekvenser för familjen, också...)
- Men visst; vi vet ju vad kultursideseliten står! Och har man stöd från den "eliten", så...
https://youtu.be/x-n9vaeBx6Y
/ SD

Unknown sa...

Synd att filmaren inte tog upp sd,s uteslutningar,nu sist anna hagvall

Anonym sa...

Problemet för Sverige-Demokraterna är att man ser på TV. Måste se på TV, för att kunna hänga med i debatten.
- Anna Hagwall (f 1953; från Ungern) uteslöts ur SD därför att hon sagt att Bonniers hade för stort inflytande. Who cares? (Det kan ha varit andra problem med, förstås... "Antisemitiska strömningar", eh? Vad då?)
- Jag slutade se TV på 80-talet; Reagan-åren. Jag följde med i den amerikanska debatten, och såg att svenne-media – framför allt TV – definitivt inte var pålitliga. (Reagan vände världshistorien, vis-a-vis "de röda"; men hur många har det klart för sig, ännu idag?)
- Och det är något liknande nu... Alla TV-tittare (och DN-läsare!) vet ju att Hillary är en klok och kunnig politiker, medan däremot Trump är totalt okunnig och opålitlig.
- Eller hur, Sverige-Demokraterna? Det har ni ju sett på nyheterna! Det kan ni väl inte ifrågasätta?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article24047522.ab
/ SD
PS. Min beundran för Trump är förvisso inte total. Men jag vet inte så mycket.

Anonym sa...

Widar Andersson (Folkbladet Norrköping) skriver (15/12) om hur anpassning är vad som behövs, om man kommer till ett nytt land. Men kommer man från en "majoritetskultur" har man svårt med sådan anpassning...
- I "politikens överbyggnad" i vårt land har man de senaste decennierna flytt från anpassning till "multikulturalism", säger Widar. "Den flykten ställer till stora problem."
- Är man från en "mellanhandsminoritet" har man anpassning i blodet: armenier, libaneser, judar osv.
- Men för låt säga en sunni-muslim från Mellanöstern blir det svårt i vårt land. Leva i en demokrati! Vara i minoritet! (Går du till moskén får du veta att muslimerna snart ska bli i majoritet...! Allah vill det!)
- Widar utgår från en artikel av Eli Göndör i tidskriften Fokus.
http://www.folkbladet.se/opinion/anpassning-ar-framgangsrikt-om4421746.aspx
http://www.fokus.se/2016/12/de-kom-vi-sag-vi-segregerade/
/ SD

Anonym sa...

Muslimsk etik:
- "Du kan ta bort (döda) den du vill, du kan döda den du vill döda, du kan sätta brand i ett hus där det finns en person du vill komma åt. Men när det kommer till Allahs bönelokal så är platsen den mest heliga platsen som finns, säger [imamen] Abdikadir Noor inför hundratals församlingsmedlemmar i Biskopsgården." [Fredagen den 18 november i år.]
- "Ett storbråk [hade då] redan blossat upp inom moskén efter att medlemmar upptäckt ett förfalskat protokoll från ett påstått extraårsmöte. I protokollet, som skickats in till Göteborgs kommun i samband med en ansökan om lokalbidrag, stod imamen Abdikadir Noor plötsligt inskriven som styrelseordförande trots att medlemmarna röstat fram en annan styrelse vid det ursprungliga årsmötet."
- "Moskéns förening [har] de senaste åren tagit emot hundratusentals kronor i kommunala bidrag."
- Göteborgs-Posten idag 16/11.
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/mosk%C3%A9bes%C3%B6kare-imamen-hotar-oss-1.4048382
/ SD

Anonym sa...

Vår fina utrikesminister Margot Wallström (f 1954) är just nu i Ramallah, Palestina, för att komma överens om hur många miljarder (kronor) Sverige ska ge i fortsättningen.
- Israel? Margot är inte välkommen dit som utrikesminister. "Schematekniska skäl" gör att man inte kan ta emot henne där, säger israeliska UD...
http://www.dagen.se/margot-wallstrom-till-palestina-men-nobbas-av-israel-1.901079
/ SD

Anonym sa...

"Gänget har tagit över Ronneby". Kvällsposten idag 16/12. 3 sidor A4. I hög grad läsvärt. Åtta centrala "kärnindivider" - och en svans av pojkar...
- "Tillsammans utför de utpressning, rån, narkotikaförsäljning, stölder, misshandel, hot och skadegörelse – men också ett sorts psykande av småföretagande och nyanlända genom att oinbjudet flytta in i okändas lägenhet, beställa mat på restauranger utan att betala eller blockera vägen för pensionärer på cykel."
http://www.expressen.se/kvallsposten/ganget-har-tagit-over-den-sydsvenska-staden/
/ SD

Anonym sa...

Ami Horowitz' film från Rinkeby [tid 10:18] – "Stockholm Syndrome" – omnämns nu [och visas] i National Review Online (The Corner).
- "America's most widely read and influential magazine and web site for conservative news, commentary, and opinion", säger NRO själv (citat från Wiki).
http://www.nationalreview.com/corner/443073/rape-violence-sweden-immigration-refugees-ami-horowitz-video
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.