31 december 2016

Under de 8 år som gått….


Obama sågs av Democrats som patiets guldgosse, men det har visat sig bara vara “kattguld”.
 Obamacare började som en katastrof och det kommer att sluta på samma sätt.
Men Obama gjorde mycket mer än så för att skada Dems.  Han försöker fortfarande inbilla oss att hans administration är skandalfri, men det finns fortfarande en del människor som inte är helt fördummade.
 Inga skandaler har bevisats ännu,  men genom WikiLeaks har vi lärt oss att det bubblar under ytan.  Obama borde känna snålblåsten vid det här laget och om han tror att hans administration har varit en framgång har han ett enormt ego.

Titta på katastrofen:

År 2009 förlorade Dems. 13 platser i Senaten och de miste majoriteten 2014.

Sedan 2009 har Dems. förlorat 64 kongress-platser. De förlorade majoritetskontroll i House of Representatives i valet 2010 och 50% av deras representanter är koncentrerade i CA, NY, och New England. Och om det inte var illa nog är 60% av dem koncentrerade kring tätorter.
Obama medgav tom. att de åkte på stryk då.

Valet 2016  gav Republicans kontroll över alla tre grenarna av regeringen, (Legislative, Executive and Judicial), något som de inte har haft sedan 2006.

Republicans har också guvernörer i 33 stater, det största antalet sedan 1922.

När man tittar på dessa siffror måste man fråga sig hur det är möjligt att Obama kan få “godkänt betyg” av  någon över huvud taget? Men nedanstående video förklarar det mesta:
0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.