03 december 2016

Vi drunknar i idioti

Jag tror att det var Einstein som sade att de två mest förekommande ämnena i universum är väte och dumhet. Han hade inte fel.

  En Heinz TV annons som visar människor som trummar på en tom bönburk har av säkerhetsskäl förbjudits av brittiska kontrollanter.Advertising Standards Authority (ASA) ansåg att Heinz Can Song-annons inte får sändas igen i sin nuvarande form efter att nio personer klagat på annonsen, som de menar “uppmuntrar till osäkra metoder eller kan vara farliga för barn om de kopierar den.
Över 1,6 miljoner människor har sett en version av annonsen på YouTube.

Jag trodde jag var påhittig ibland, men inte ens i min vildaste fantasi….och det är inte nog med det, här är en till:

         Den amerikanska Royal’s World Series of Barbecue är en gammal tradition i Kansas City, Missouri. Sedan 1899 har evenemanget årligen samlat de mest begåvade grillkockarna i hela staten, så att de kan visa upp sina färdigheter. Med så många BBQ experter på ett ställe, tenderar det att bli en hel del matrester när festligheterna är slut.

      De hatar att slänga bort en sådan stor mängd högklassig mat så en del av evenemangets arrangörer grundade välgörenhetsgruppen Kookers Kare. Tillsammans med Harvesters Community Food Network har Kookers Kare gjort till tradition att efter varje sammankomst donera överbliven mat till lokala logement för hemlösa.

         Detta år hade man över 3000 pounds kött och 1200 pounds av andra maträtter som donerades till en lokal ideell organisation som heter Hope City, där maten skulle serveras till över 3000 fattiga personer.

     Det låter som en välsmakande bra, idé, eller hur?  Det är en privat, helt frivillig organisation som ger förstklassig mat till behövande.
 Men vänta, berättelsen är inte slut.

         Kansas City Health Department satte stopp för det innan en endaste en av de hemlösa fått smaka en stek.  De hävdade att de inte hade någon kännedom om denna tradition och de förbjöd Kookers Kare att servera de behövande.  Inspektörerna “bara råkade” göra en slumpmässig kontroll av Hope City den dagen som grillfesten gick av stapeln.

“Maten var inte inspekterad vilket gör att den kommer från en icke godkänd källa, och kan därför inte serveras till allmänheten," var svaret från Departementet.

De inte bara förbjöd dem från att servera livsmedlen, de krävde också att man omedelbart förstörde dem.
 De som hade arbetat hårt för att samla in mat tvingades hälla blekmedel över 3000 pounds prisbelönt grillmat och slänga det i en sopcontainer, allt för och blidka det lokala hälsodepartementet.
Ingen fest för 3.000 hemlösa personer !

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer bli ett fasansfullt uppvaknande för folk när de inser att det verkligen är den sionistiska globala eliten som ligger bakom all manifesterad ondska. Allt från "förintelse"bluffen, JFK-mordet, USS Liberty, Operation Susannah, klimatbluffen till 9/11 mm mm..

Berit sa...

och ditt bevis för allt detta är?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.