02 december 2016

"Vi lovar trohet till en flagga - den amerikanska flaggan”

Trump fördömer globalism:
“Globalisternas och de amerikanska urskuldsmakarnas dagar är räknade i Washington DC”

 Donald Trump  gjorde det klart under ett stopp i Cincinnati, Ohio under sin  “Tack-Tur”

Talet finns här; följande är en sammanfattande översättning.

"För att vi ska lyckas måste alla amerikaner anstränga sig.
 Washington har alltför länge försökt stoppa in oss i fack.  De separerar oss genom ras, ålder, efter inkomst, geografi, födelseort.

Vi tillbringar alltför mycket tid med att fokusera på vad som skiljer oss. Nu är det dags att omfamna det som verkligen förenar oss. Vet du vad det är? Det är Amerika "
För när Amerika är enigt, är allt inom räckhåll.

Vi hör en massa prat om hur vi ska bli en globaliserad värld. Men relationerna som människor värdesätter i detta land är lokala.
Familjer, städer, stater, kommuner - de är lokala.
Vi kommer att konkurrera i världen. Vi vill konkurrera i världen, men vi kommer att tävla i världen på en dubbelriktad väg - inte en enkelriktad .

Överläget kommer att återvända till vårt land, det har de inte under många, många år.

Det finns ingen global hymn, ingen global valuta, inget intyg på globalt medborgarskap. Vi svär trohet till en flagga, och det är den amerikanska flaggan “.

Det sade den tillträdande presidenten och publiken bröt ut i jubel. “ USA! USA!”

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Trump och Putin kommer att göra vad som står i deras makt för att rädda världen. Det blir upp till det Svenska folket om vi vill vara med på tåget. Jag är övertygad om att hoppar vi inte ombord är vi förlorade. Vi måste helt enkelt skita i Makt, Media, Finans och Kultur eliten och enbart tänka på oss själva.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.