12 januari 2017

Binda ris åt egen rygg


Socialisten Bernie Sanders verkar strunta i vandalisering och skador som åsamkas när han uppmanar till “politisk revolution”. 
Sanders deklarerade under en MSNBC-intervju att hans hord av marxister, anarkister och nihilister kommer att protestera mot Republicans nya planer och deras budget över hela landet.
Dessa olika grupper, som protesterar mot Trump, eftersom de påstår att han tar ifrån dem deras mänskliga rättigheter, har visat tidigare att deras protester ofta spårar ur, vilket de gjort nyligen i Portland, Oregon.
Om protesterna övergår i upplopp kommer de att övermannas av polis, vilket ger den Federala regeringen anledning att skicka in kravallutrustade styrkor i Amerikas innerstäder.

Michale Moore, som äger 9 hus och har en förmögenhet på 50 miljoner, planerar att leda en protest så stor att Trump inte vill vara närvarande för sin egen inaugaration (installation). Moore sände ut en tweet till sina 3.4 miljoner dyrkare.

“D.C. kommer inte att bli trevligt för Trumps administration. Alla företag måste öppet deklarera om de håller med honom eller de människor som kommer att lida på grund av hans agerande. Tusentals kommer att demonstrera mot Trump.”

Washington, DC kommer att bli kontrollerat som ett super-fängelse, så Moores meddelande kommer kanske inte att betyda så mycket, men efter Obamas ledarskap under 8 år behövs inte mycket för att det ska explodera.

Chicago är en av dessa städer. Det är en sk. Sanctuary City där 762 personer mördades förra året.  Det är en ökning med 57 %.  Det var också 4331 personer som skadesköts förra året.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Trumps affärer med ryssarna beskrivs av BuzzFeed (NY): "Explosiva – men obekräftade – uppgifter säger att ryska regeringen har 'kultiverat, understött och assisterat' Trump flera år, och fått komprometterande uppgifter om honom".
https://www.buzzfeed.com/kenbensinger/these-reports-allege-trump-has-deep-ties-to-russia

Man visar också dokumentet som hävdar detta. 35 sidor PDF.
Jag orkar inte läsa det. "Sammandraget" på första sidan är rätt banalt. Trump har vägrat smarta fastighets-affärer som han erbjudits av ryssarna.
Och i Moskva har Trump haft 'perverterade sexuella akter' för sig. Tja. Vi visste ju redan att Trump gillar tjejer... Vad säger Demokraterna om det?
https://assets.documentcloud.org/documents/3259984/Trump-Intelligence-Allegations.pdf
/ SD

Anonym sa...

Fox News skriver om 'säkerhets-förberedelserna' inför Trump's president-installation nästa fredag (20/1). 7.500 'Guardsmen' och 3.000 poliser från hela USA kommer dit.
- Men man räknar med att det kan bli 750.000 anti-Trump demonstranter! Särskilt då Pennsylvania Avenue mellan Vita Huset och Capitolium.
- "Disrupt J20" har tillstånd, och är redan igång. "RefuseFacism.org" börjar på söndag (15/1).
-- Vädret kan bli ett problem. Men just nu säger Wunderground att det blir klart och 12°C i DC:
https://www.wunderground.com/q/zmw:20001.1.99999
-- Ceremonien börjar kl 17.30 svensk tid (11:30 EST), vid Capitolium.
- Jag googlade på 'live tv channels usa online free' och fick upp t.ex. CNN -
http://www.freeintertv.com/view/id-200

http://www.foxnews.com/politics/2017/01/11/massive-security-preparations-under-way-for-inauguration-amid-protest-threats-to-paralyze-dc.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.