17 januari 2017

Democrats bojkottar Trump

Hela världens ögon kommer att riktas mot Washington på fredag. Säkerhetspersonal  kommer att arbeta övertid för att se till att ingen i sista minuten försöker stoppa Trump från att bli president.
Självfallet kommer festligheterna på fredag att bli en enorm möjlighet för alla som hatar Trump, hatar Amerika eller bara ville göra ett oförglömligt politiskt “uttalande”. I själva verket har senatorn Roy Blunt (R) medgivit att invigningen av Donald Trump kommer att vara "det mest tilldragande målet i världen" ...

Även om det inte blir våldsamt på fredag, kommer det definitivt att finnas gott om arga demonstranter. Och i stället för att försöka lugna ner saker, är det många i massmedia som faktiskt uppmuntrar de som protesterar.
Washington Post har även publicerat en "guide till invigningsdemonstrationer, marscher och protester".
Det verkar som om de flesta på Vänsterkanten planerar att protestera fredligt, men det finns definitivt grupper som planerar att störa så mycket de kan.  En organisation som kallas DisruptJ20,  säger att de kommer att ”göra allt de kan för att försöka stoppa människor från att komma till invigningen och fysiskt blockera vägar och andra typer av transportmöjligheter in i staden".

Trafiken i Washington D.C.-området är en mardröm även i normala fall,  så även om allt går perfekt är transportmöjligheter ett problem. Det kommer inte att behövas mycket för dessa anarkister att skapa en verklig kris.

Några vänsteraktivister uppmuntrande också dem som inte kan komma till Washington D.C. att gå online och hjälpa till att ta ner den officiella hemsidan för White House den 20 januari ...

Många bland Vänstern tror, eller påstår sig tro, att Trump är den moderna motsvarigheten till Adolf Hitler, och därför måste han stoppas till varje pris.

Och en av anledningarna till att de vill vara så störande som möjligt är för att framkalla ett hårt motstånd.  Om brottsbekämpande myndigheter kan filmas när de behandlar demonstranter hårdhänt, kan det användas som bränsle för att inspirera tusentals andra att ansluta sig till rörelsen mot "fascistiska" Donald Trump.

 Sedan har vi Rep. John Lewis härifrån Atlanta,  förstås.  Han säger att Trump är en illegitim president och påstår att "ryssarna  hjälpte denne man att bli vald, och de förstörde kandidat Hillary Clintons möjligheter.” Han struntar i det faktum att president Obama själv sade: “De röster som kastades var räknade, de räknades på ett korrekt sätt.
Runt 40  Dems. har annonserat att de ansluter sig till Lewis och tänker inte delta i ceremonien.

Trump gav ett ganska milt svar på Lewis anfall:(klicka på bilden så blir den större)

1 Kommentarer:

Berit sa...


Polisen har hittat vapen och ammunition i ett skogsområde nära Potomac River i Washington DC. Verkar som någon hade andra planer än att bara marschera och protestera

http://www.foxnews.com/us/2017/01/04/guns-in-violin-case-other-weapons-found-along-potomac-in-dc.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.