03 januari 2017

Det är Lastbilarnas fel


När muslimer och andra galningar använder vapen för att döda folk, skyller dumbommar på vapen och insisterar på förbud.  När muslimer använder lastbilar för att döda oss, skyller samma dumbommar på lastbilar.

En fjärrkontrollanordning "för att immobilisera tunga fordon” utarbetas i hemlighet av regeringsanställda forskare, som fruktar en massaker i Storbritannien i stil med den i Nice.

     De undersöker metoder för att störa elektroniken i lastbilar så att de kan stoppas om de kapas eller  används i en attack.


     De fruktar att Islamic State-krigare kan försöka efterlikna den fruktansvärda tragedin i Frankrike i juli när 86 personer dödades. 

Muslimer följde upp nationaldagens lastbilsattack i Nice med en julattack i Berlin som dödade 12.
 Men problemet är inte lastbilar utan jihadister.

Skadan skulle redan vara skedd innan någon myndigheter har möjlighet att stoppa ett fordon med en fjärr-kontrollerad manick.
Fordonet skulle redan var immobiliserat ovanpå en hög av spillror och lik. Men även om uppfinningar som dessa skulle förhindrade islamister från att använda lastbilar för att döda oss, skulle de bara byta till en annan taktik. Det enda verkliga syftet med prylarna skulle vara att flytta spärren ett snäpp närmare absolut kontroll, genom att ge regeringen makt över alla fordon också.

En mer förnuftig strategi skulle vara att stänga invandringsgrindarna och arbeta för att de som redan vält in, anpassar sig - men det kanske redan har nått en nivå som gör assimilering omöjlig?

I vilket fall som helst, kommer ingenting att lösa problemet förrän man erkänner vad det är.

2 Kommentarer:

Argus sa...

Det är bara att studera hur världens kanske mest avancerade luftförsvar hanterade 911. Trots uppmaningar av de civila trafikledarna på FAA lyckades man inte ingripa. Hur ska då en civil myndighet kunna ingripa på mindre än den minut som står till förfogande mellan upptäkt och terrorhandling?

Knute sa...

"Jihad! Jihad!" – här går arabiska mobben till attack i Malmö på nyårsnatten.

http://www.friatider.se/jihad-jihad-h-r-g-r-arabiska-mobben-till-attack-i-malm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.