07 januari 2017

Fyra svarta ligister åtalade för hatbrottChicago Polisen har arresterat  fyra svarta “ungdomar” som “misstänkts” ha torterat en vit mentalt utvecklingsstörd man och filmat attacken, medan de skrek "F- Trump!" Och "F- vita människor!" ...

Offret, som är 18 år, har hållits fången och torterats och idioterna som utförde brottet publicerade  händelsen på Facebook.
I en video hotar en man offret med en kniv. En annan ryter “kyss golvet, B--!" och "ingen kan hjälpa dig längre." Vid ett tillfälle tvingas fången säga, “ Jag älskar svarta människor. "
Han har skärsår, brännskador och är svårt chockad.

 Jag vill inte lägga ut videon, den är alltför osmaklig men här är den och en till, om inte WaPo beslutar att ta bort dem.

De som utförde brottet är alla över 18 år men Media och polisen kommer naturligtvis med de sedvanliga ursäkterna: “Barn är barn” , “Det var bara ett skämt”, “Motivet är inte fastställt”.

[Vi får inte glömma att heliga, svarta är de verkliga offren, som alltid.],

"Även om de är vuxna”,[ Deckare Commander Kevin Duffin] ... "De är unga vuxna och de fattar dumma beslut." ...

Kommunaktivisten  Andrew Holmes: “Jag hoppas att videon inte provocera ett bakslag vad gäller rasrelationer i Chicago.”

Det är passande att detta illdåd inträffade i Chicago, en stad vars partipolitiska kloak gjorde Obamas politiska karriär möjlig och där han kommer att hålla sitt avskedstal.
Obama har giltigförklarat det missnöje som driver Black Lives Matter rörelsen. Det har lett till upplopp, mord på poliser och nu detta.

Positiv särbehandling, särskilda privilegier och preferenser av alla slag, miljarder dollar i socialbidrag, och fortfarande verkar vi inte komma någonstans. Kanske det är dags att sluta gömma sig bakom “offer-mentaliteten” och i stället hålla alla ansvariga för sitt eget beteende.

2 Kommentarer:

Berit sa...

Media är fullständigt skamlös.
CBS radio plockade bland orden i videon så att lyssnarna fick uppfattningen att det var 4 vita män som torterade en svart, handikappad.

“The viral video of a beating and knife attack in Chicago suggests the assault had racial overtones. CBS’s Dean Reynolds tells us the victim is described as a mentally-challenged teenager.
In the video he is choked and repeatedly called the n-word. His clothes are slashed and he is terrorized with a knife. His alleged captors repeatedly reference Donald Trump. Police are holding four people in connection with the attack.”
Rapporten är tekniskt korrekt, men helt missvisande . Genom att notera att angriparna använde n-ordet under en rasistiskt motiverat angrepp medan de ”refererade” till Donald Trump gör det helt klart att offret var svart och hans angripare var rasistiska Trump fans.

Berit sa...

Här är Mark Dice syn på saken:
https://www.youtube.com/watch?v=IUoOU3xvqU8

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.