15 januari 2017

Gå hem och lägg dig, Hillary

Ingen betalar mutor till människor som inte kan leverera tjänster. Således får vi veta att Clinton Global Initiative , kommer att stänga och hjärtlöst varslar de nu 22 anställda.
New York State är så bekymrad över detta att man har utfärdat en varning:


Denna avstängning var oundviklig, oavsett valutgången.  CGI skulle ha varit en öppen inbjudan till mutor till en sittande president, om Hillary vunnit. Och nu när hon förlorade, är mutor inte längre effektiva, så donationer uteblir, som Michael Sinaito rapporterar i Observer:

     "Utländska stater började dra tillbaka sina årliga donationer, vilket signalerar att organisationens inflytande  bygger på att givarna hade tillgång till paret Clinton, snarare än dess filantropiska arbete.  I november bekräftade den australiska regeringen att de "har inte förnyat något samarbete med den skandal-drabbade Clinton Foundation, vilket effektivt avslutar 10 år av skattefinansierade bidrag, värda mer än $ 88 miljoner. 
 Regeringen i Norge har också drastiskt minskat sina årliga donationer, som uppgick till $ 20 miljoner år 2015."

Min vän Richard Baehr undrar: "Hur kommer Haiti och Kazakstan att överleva?"

(översättning från American Thinker)

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Även svenskar har donerat. En snabbkoll hittade bl. a detta:
http://www.vaken.se/svenskarna-som-donerat-till-clinton-foundation/

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.