01 januari 2017

Gott Nytt År!


 Trots att Donald Trump inte har tillträtt ännu ser vi hur han redan påverkar beslutsfattare både inom och utom landet. Vi ser konkreta bevis för att det finns växande rörelser som är trötta på globaliseringen, öppna gränser och nedbrytningen av nationalstater.

Kanske förespråkarna för globalisering - som George Soros - togs på sängen?
 Eller kanske är  vågen av protester mot dessa självutnämnda nationalstats-förstörare alltför stark för globalisterna att hantera?
En sak är säker - 2017 kommer att ge oss en god uppfattning om styrkan i motståndet mot globalisternas makt. Pressen är rasande och förvränger allt de kan se genom att använda uttryck som “marginell” och “extrem”, i vad de kallar nyheter.

Trump struntar i dem och går direkt till folket!

2 Kommentarer:

Argus sa...

Det vi kan göra är att rösta rätt, ställa krav på politikerna och sluta stödja de som är emot oss.

Jag har till exempel uppmanat alla jag känner som inte tycker om utvecklingen som är att uppge att de tänker rösta på SD om opinionsinstituten ringer även om de inte tänkt göra det. Enligt trovärdiga opinioninstitut är SD redan nu störst och se vad det gjort med vissa andra partiers inställning i migrationsfrågan.

Att ställa krav på politiker är lättare i länder med enmansvalkretsar än i Sverige som har partidemokrati där partiet nominerar kandidater och även har möjlighet att spärra valsedlar mot egna tillägg. Det enda sättet är att rösta på ett annat parti men det är svårt då de flesta partier har avskärmat sig från verkligheten och följdaktligen har rätt likartad inställning till viktiga frågor.

Däremot är det lättare att undvika dem som hatar oss. Brandos, som uppmanade folk som röstade på SD att inte handla hos dem, fick ansöka om rekonstruktion efter att ha gått några hundra miljoner back. Upplägget var så idiotiskt så jag undrade om de med avsikt försökte göra konkurs som i Mel Brooks debut som regissör, The Producers från 1967. Efter som media lever på intäkter från försäljning utom de som har sin inkomst från statliga beskyddarpengar är det lättare att undvika att göda dem; Köp inte skiten och besök dem inte på webben. Om du är intresserad av en speciell webbsida eller vill länka till den använd unvis.it eller archive.is så genererar du färre klick.

Till slut önskar jag alla en god fortsättning på 2017 som verkar bli det mest spännande året på länge där kampen står mella nationalister och globalister, de senare oftast stödda av de omedvetna. Med Trump i Vita huset och Le Pen (eller Le Pen-kopian Fillon) i Élyséepalatset kan det bli ett mycket bra år.

Anonym sa...

Trump och Putin kommer att visa vart skåpet skall stå.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.