24 januari 2017

Hur djupt kan de sjunka?


Nu när Donald Trump är president i USA, kommer hans barn alltid att vara i rampljuset.
 I viss mån har de varit så med tidigare presidenters barn, även om instruktionerna vad gällde Obamas döttrar var att lämna dem i fred.  Fyra av Trumps barn är vuxna och kan tala för sig själva, men så är inte fallet med Barron Trump, som är tio år.

En av skribenterna för NBC: s Saturday Night Live, Katie Rich,  skrev att Barron blir landets första hem-undervisade skolskjutare.

 Det upprörde väldigt många människor och Rich tog sedan bort sitt inlägg och bad om ursäkt.
Det verkar också som hon avskedats.

Men det går att sjunka ännu lägre i smaklöshetens träsk.
Comedy Central författaren Stephen Spinola anslöt sig till attackerna genom att tweeta att Barron liknar en "våldtäktsman" med en "liten PP." Spinola skrev att han hoppades att Barron skulle våldta hans egen mor.


Det är svårt att hitta humor i något som innebär våldtäkt, men att göra en 10-åring till gärningsman- även på skämt - är särskilt stötande. Spinola tog bort sin tweet, men han översvämmades av en flodvåg av kritik och hot från Trump supportrar.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det här är från Vita Huset: http://www.westernjournalism.com/white-house-respect-tradition-and-lay-off-barron-trump/?utm_source=twitter&utm_medium=westjournalism
Kort och gott, det är brukligt att lämna presidentbarn utanför politiken. Vänligen respektera detta.
Att ge sig på ett barn är lägre än lågt.

Ann-Marie

Argus sa...

"Hur djupt kan de sjunka?"

Liksom universum och människans dumhet finns det väl ingen gräns? Detta är söndercurlade personer som i hela sitt livs applåderats för minsta trivialitet och största dumhet. Ni har säkert mött dem som barn någon gång, rödblommig, frustande och flinande krävt uppmärksamhet hela tiden. Normala personer har inte brytt sig förrän de brutit de mest elementära reglerna som att ge sig på barn och gamla. Plötsligt öppnar sig avgrunden under dem och de har inte en aning om varför då de som sagt var är söndercurlade och saknar erforderlig kognitiv förmåga.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.