05 januari 2017

“Hut går hem”, sägs det, men inte ännu


Hillary Clinton har ambitioner. Man skulle kunna tro att undvika fängelse skulle vara hennes högsta prioritet,  men nu verkar det som hon har planer på att bestämma över New York City också.
Newsmax rapporterar:

Knappt två månader efter att Hillary Clinton förlorat mot Donald Trump, uppmanas hon av inflytelserika Democratic donatorer och ledare att ställa upp i borgmästarvalet i New York och utmana sittande Bill de Blasio.

"Hon pratar om det", medgav en före detta Democratic tjänsteman. “Idén har inte förnekats av den tidigare första damens inre krets.”


Han och andra källor säger att Clinton uppmanas av Dems. som är missnöjda med de Blasios sätt att styra i staden.

"Om hon ställer upp kommer hon att vinna", säger en annan källa med kontakter i etablerade Dem. och Mediakretsar.

De Blasio måste snabba sig på och stjäla vad han kan från statskassan, för när paret Clinton kommer till stan, är det “game over”.
Michael Bloomberg gjorde bra ifrån sig medan han var borgmästare i NYC. Hans förmögenhet ökade från $ 4,8 miljarder till $ 32 miljarder - och det var under en lågkonjunktur.

    För Clintons "välgörenhetsproblem”, kan New York vara precis vad doktorn ordinerade.

Men det finns fortfarande rättrogna som vill att Hillary ska göra ett nytt försök att bli president.
Vissa Clinton-rådgivare tror att Trump kommer att göra allvarliga misstag under sin första period - (Dems. kommer att göra sitt bästa för att sabotera alla hans beslut) - och de vill att Hillary ska vänta i kulisserna för att lägga in ett nytt bud på White House 2020.

Vi minns Van Jones, Obamas avskedade marxistiske gröna-jobb tsar.
Han förklarade nyligen, att "Clintons tid är över".

Även hennes närmaste allierade säger att hennes chanser att bli president är närmast obefintliga, men det finns fortfarande hopp för de som vill titta på hur en yrkesförbrytare arbetar.
Hillary Clinton skulle kunna göra ett försök att bli guvernör i Illinois. Om hon lyckas med det kan hon förena sig med fyra andra Illinois-guvernörer som hamnat  i fängelse.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.