14 januari 2017

Lördagsgodis

12 Kommentarer:

Anonym sa...

"BareNakedIslam" skriver om Sverige (13/1): "Ännu en hemsk berättelse om Sveriges muslimska våldtäkts-kultur".
- Grunden är vad Fria Tider skriver (4/1): "Café Vattenpipa: Här hölls kvinnan som våldtäkts-slav i källaren".
- 1975 beslöt riksdagen (enhälligt) att Sverige skulle vara ett "multi-kulturellt" land. Jovisst. Sedan dess har våldtäkts-siffran ökat med 1472%... 1472...
http://www.barenakedislam.com/2017/01/13/yet-another-horrific-story-about-swedens-muslim-immigrant-rape-culture/
http://www.friatider.se/caf-vattenpipa-h-r-h-lls-kvinna-som-sexslav-i-k-llaren
http://avpixlat.info/2017/01/04/tva-migranter-doms-for-gruppvaldtakt/
https://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape
/ SD

Anonym sa...

Alice Teodorescu har en ledare idag (14/1) i GP som är värd att läsa. "Vill vi verkligen ha ett samhälle där förläggare eller lokaluthyrare eller uppdragsgivare av olika slag tar avstånd från människor för saker de gör eller säger i ett annat sammanhang, helt frikopplat från den ursprungliga relationen? Ett samhälle där människor med vad som i dag uppfattas som kontroversiella åsikter fulas ut, isoleras och förlorar brödfödan?"
- Och hon citerar en läsares fråga: Är "vänsterns jobb att låtsas att ökad frekvens av överfallsvåldtäkter inte alls är något problem? Att det bara är rasister som bryr sig om brottslighet?"
http://www.gp.se/ledare/teodorescu-orov%C3%A4ckande-jakt-p%C3%A5-olikt%C3%A4nkande-1.4115732
/ SD

Anonym sa...

Invandringen ligger bakom sjukvårds-krisen (med väntetider upp till 40 timmar på akuten). En SD-man, Dan Kareliusson, sade detta.
- Och media blev jätteupprörda. Nonsens! Sjukvårdslandstingsrådet (L) slog fast att man inte har rätt att registrera varifrån folk kommer; "det är djupt oetiskt". (DN 13/1)
http://www.dn.se/sthlm/starbrink-registrering-vid-sjukhusen-far-inte-forekomma/

Jämför med vad Socialstyrelsen sade den 4 maj 2016: "Det stora antalet asylsökande har varit påfrestande för hälso- och sjukvården. Särskilt utsatta områden är primärvård, tandvård och psykiatri."
- I Kalmar län har flyktingarna blivit 4% av befolkningen, följt av Jämtland, Värmland och Västernorrland. Minst andel asylsökande har Stockholm med 1 procent.
http://www.socialstyrelsen.se/nyheter/2016/Sidor/detstoraantaletasylsokandeharpaverkatvardochtandvard.aspx
/ SD

Anonym sa...

Youtube: "The Ballad of IKEA" (tid 2:08). "Den perfekta balladen för den hemska inköps-resan, resan till IKEA, där eländet börjar efter det ni betalat och lämnat huset. Jag är övertygad om att 'Ikea' betyder 'själv-plågeri' på SwedFiNorgian, eller vad det nu är för språk ordet kommer ifrån. -- Opraktiske Steven H."
http://www.powerlineblog.com/archives/2017/01/remy-the-ballad-of-ikea.php
/ SD

Anonym sa...

Widar Andersson (chefred Folkbladet Norrköping) skriver ledaren "Att införa lag och ordning" (16/1). Det finns 20.000 polistjänster i landet. 15% är inte besatta (utlandstjänst, vård av sjukt barn osv). "Vi borde ha ytterligare 20.000 besatta polistjänster för att hamna på en god europeisk standard."
- Vi får se hur det går med högste polischefen, Dan Eliasson. Det är möjligt att han avgår i veckan.
- "Polisen ska ha rimliga chanser att leva upp till rimliga förväntningar. Det är innerst och ytterst en fråga om demokratins styrka och räckvidd."
http://www.folkbladet.se/opinion/att-infora-lag-och-ordning-om4460537.aspx
/ SD

Anonym sa...

"Antalet sjuksköterskor på Danderyds sjukhus har minskat med 17 procent de senaste två åren." 2014 var man 953, nu är man 792. Och nu säger ännu flera upp sig.
- "85 procents beläggning är optimalt för att sjukhuset ska fungera, nu ligger den på 117–125 procent sedan flera veckor."
- Jfr kommentar ovan: "Invandringen ligger bakom sjukvårds-krisen". (Socialstyrelsen)
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sjukskoterskor-har-fatt-nog-sager-upp-sig/
http://www.dn.se/sthlm/sjukskoterskor-har-fatt-nog-sager-upp-sig/
/ SD

Anonym sa...

"Europa kan vänta "rekord-antal" av immigranter 2017. Premiärministern i Malta, f.n. ledare för EU-rådet säger det.
- "Italien överlever inte ett år till av mass-immigration." Matteo Renzi, italiensk premiärminister, oktober 2016.
- Mer än 180.000 "immigranter" lyckades ta sig över Medelhavet till Italien 2016. (5.000 dog eller försvann.) Totalt kom 363.000 till Europa; Italien etta, Grekland tvåa.
- De tio första länderna till Italien nu var afrikanska. Man flyr inte från krig, utan hoppas på bättre jobb, bättre ekonomi. -- Breitbart, 16 januari 2016.
http://www.breitbart.com/london/2017/01/16/europe-gears-record-levels-new-migrants-2017/
/ SD

Anonym sa...

Julia Caesar skriver i Snaphanen.dk om "Hämnaren i Marieberg", Peter Wolodarski, 38. 9 sidor A4 för mig. Läsvärt! Om t.ex. invandringen... 'Flyktingarna'...
- Jag vill inte köpa (eller prenumerera) på DN (så sedan flera år). Jag går till stadsbiblioteket i stället. Läsa? I stort sett inte. Men tittar, för att se var "debatten" befinner sig nu.
- Vi svennar dör ut nu. Men det finns andra och djupare skäl till det än politik (och dagstidningar). (Jag är katolik. -- Jag gillar min församling...) -- Läs likafullt vad 'Julia' skriver!
http://snaphanen.dk/2017/01/15/sondagskronika-hamnaren-i-marieberg/
/ SD

Anonym sa...

På nyheter24.se skriver Katerina Janouch (12/1): "Wolodarski måste avgå":
- "Aldrig kunde jag tro att Sverige som blev mitt land, landet jag lärt mig att älska, skulle börja likna det forna Tjeckoslovakien som lydstad under sovjetisk ockupation. Där åsikter förbjuds, där orden censureras, där vi inte får tycka vad vi vill..."
- "Den 10/1 får Hynek Pallas utrymme på paradplats i DN där han hänger ut mig fullständigt, han felciterar, förvanskar..." -- Bakgrunden var att Pallas' far och Katerinas far blivit fiender...
- "Att vi tex har no go zoner i Sverige, det rapporterar media själva om, varför skulle jag inte få säga det i tjeckisk teve? Det kastas handgranater, barn dödas, våldtas, gifts bort med vuxna män, man skjuter raktet in i barnagnar..." -- O.s.v. Och Wolodarski? Läs själv.
http://nyheter24.se/debatt/872894-katerina-janouch-wolodarski-maste-avga
/ SD

Anonym sa...

Mikael Karlendal (Karlshamn) har en i mina ögon bra blogg-artikel om invandringen.
- Och om det s.k. juluppropet, där Ärkebiskopinnan i Uppsala och andra kyrkliga ledare krävde en "human migrationspolitik".
https://www.juluppropet.se/uppropet/
Fotnot: Stockholms stad bad allmänheten om hjälp. 70 personer erbjöd sig att (mot en ersättning på upp till 12.000 kr i månaden) ge en flykting bostad...
-- Det Karlendal skriver är relevant. T.ex.: "Juluppropet förespråkar att mer än dubbelt så många personer (som de) som kom hösten 2015 ska få komma hit till Sverige och stanna här."
-- "Och då har vi bara räknat minimalistiskt och inte alls räknat med alla andra flyktingar som hela tiden droppar in, de ca 30.000 ytterligare som kom 2016 till exempel." -- Läs gärna!
http://www.mikaelkarlendal.se/2017/01/14/vilseledande-eller-verklighetsframmande/
/ SD

Anonym sa...

En nioårig flicka, Marwa, ska utvisas från Ödeshög till Marocko. Hennes mamma och tre halvsyskon bor här. Hon har varit här i två år.
- Men nu ska hon (ensam) resa tillbaka till Marocko, och sin mormor och morfar där. De är gamla nu, och sjuka och fattiga. De har inte själva bekräftat att de vill ta hand om Marwa.
- Hennes pappa har man inte kunnat finna. Han övergav familjen då Marwa var bebis.
... !
http://www.nt.se/nyheter/nytt-hopp-for-marwa-att-fa-stanna-om4463850.aspx
http://nyheter24.se/debatt/873318-nasta-vecka-utvisas-9-ariga-marwa-utan-sin-familj-lat-henne-stanna
/ SD

Anonym sa...

9-åriga Marwa från Marocko ska nog få stanna i Ödeshög, hos sin mamma. Man har fått kontakt med en [kurdisk] advokat, Baharak Vaziri, i Stockholm, som specialiserat sig på migrations-problem. -- Och mamman kan visa papper från Marocko på att hon är vårdnadshavare!
- Pappan, som skulle godkänna det hela enligt vårat Migrations-verk, är fortfarande försvunnen. Sedan flera år.
http://www.corren.se/nyheter/sa-kan-marwa-fa-stanna-kvar-om4466152.aspx
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.