20 januari 2017

Nedräkning


Under de senaste åtta åren har Barack Obama använt makten som USAs president för att införa sin vision av en socialistisk världsordning över hela jordklotet. Av den anledningen kommer många människor, inte bara här utan i många andra länder, att fira när Obama-eran officiellt slutar i dag.  Obama-eran har gett oss Arab Spring, Benghazi, ISIS, inbördeskrig i Syrien, inbördeskrig i Ukraina och Irans kärnvapenavtal.

På hemmafronten har vi utsatts för Obamacare, "Fast and Furious",  IRS förföljelser av konservativa grupper, Solyndra, VA skandalen, (veteraners sjukvård), NSA-spioneri och den sämsta  “ekonomiska återhämtningen” sedan slutet av andra världskriget. Och alldeles i slutet på sin presidentperiod begick han det största sveket mot Israel i US historia och har dessutom fört oss farligt nära ett krig med Ryssland.
Så är slutet av Obama världsordning värt att fira? Absolut, ta fram champagnen!

Obama och hans anhang är väldigt stressade nu eftersom de vet att mycket av deras hårda arbete under de senaste åtta åren kommer att elimineras av Donald Trump. På onsdag varnade  Joe Biden den samlade Eliten i Davos att den "liberala världsordningen" är i fara att kollapsa ... och utan tvekan är det vad vi vill.

Barack Obama har använt alla sina regeringskrafter för att främja “rätten till abort", "homosexuella rättigheter" och andra “kulturmarxistiska värderingar”. Utnämningen av två nya domare i Supreme Court banade enligt Obama väg för domstolens beslut, som tvingade alla 50 stater att erkänna homoäktenskap. Under sin sista presskonferens på onsdag, sade Barack Obama till media att han var särskilt stolt över detta ...

Han hade också möjlighet att tala om FN: s säkerhetsråds resolution 2334 och han ångrar fortfarande inte att han svek Israel så dramatiskt ...

Det är många som hoppas att Donald Trump kan reparera skadan och kommer att arbeta hårt för att styra denna nation in på en positiv kurs igen.

Just nu medan jag skriver detta ser jag på TV hur flyttlastbilar är parkerade framför White House och de som arbetade för Obama packar och flyttar ut.  Detta är ett dystert ögonblick för dem, men ett lyckligt för tiotals miljoner patriotiska amerikaner. Många av oss har väntat på detta i åtta långa år, och på fredag morgon kommer den nuvarande personalen att vara borta ...
3 Kommentarer:

Anonym sa...

Så här propagerar en svensk journalist, förmodligen socialist.
https://www.hd.se/2017-01-20/donald-trump-betyder-svara-ar-for-sverige

Anonym sa...

Obama som i en intervju sagt att "ljudet från aftonens böneutropare är det vackraste ljudet i världen", som påstått kristen är det märkligt att han nobbat kristna aktiviteter men glatt deltagit i muslimska. Han har otaliga gånger hänvisat till Koranen i sina tal. Han bugade ordentligt inför Saudiarabiens kung vilket ingen president gjort tidigare.
Gör det lättare att förstå hans fördömande av Israel i FN och varför han släppte muslimska terrorister som suttit inspärrade på Guantanamo.
Janne

Berit sa...

Vi blev av med honom och det var inte en dag för tidigt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.