03 januari 2017

Nivån av global oreda har inte varit så hög sedan 1930-talet


Social justice warriors (SJW)…“Krigare för social rättvisa” har blivit en populär benämning på framför allt ungdomar, feminister och kollektivister som aktivt försöker lösa de upplevda sociala orättvisorna i det moderna samhället genom att anordna online-grupper för att sprida propaganda, censurera yttrandefrihet och straffa individer, genom att se till att de mister sina jobb. De har framgångsrikt lagt beslag på positioner i de övre nivåerna på universitet, medieorganisationer och tech-företag.

De dyrkar en extrem vänsterideologi som kombinerar feminism, progressivitet och politisk korrekthet i ett totalitärt system som försöker censurera tal och främja livsstilar som för en generation sedan ansågs skandalösa och perversa.  De diskriminerar män, särskilt vita heterosexuella.  De är aktiva kulturmarxister som, speciellt på internet, fungerar som ett medborgargarde för att säkerställa att alla rättar in sig i Vänster-ledet.

De rangordnar människor enligt en "privilegium-hierarki” och en människas värde baseras på upplevda orättvisor eller fel som grupper utsatts för sedan tidernas begynnelse och enligt deras trångsynta,  selektiva  tolkning av historien.
De grupper som de tycker har fått den minsta mängden "privilegier” i det förflutna sätts högt på piedestalen och sedan använder man internet och mobbar de personer man anser ha större mängder fördelar.
Om en vit, framstående man skämtar om en svart, lesbisk kvinna som dessutom är muslim, blir han måltavla för SJW som använder bloggar, youtube och andra sociala nätverk för att smutskasta honom och trakassera hans arbetsplats för att se till att han mister sitt jobb.

Deras främsta mål är att tysta allt tal som de inte tycker om och som de finner stötande, samtidigt som de straffar  gärningsmannen.
 Objektivitet existerar inte; det är regel inom kulturmarxismen. Objektivitet och idén om vad som är rätt eller fel är mindre viktig än samstämmighet.
Tal och idéer måste ses relativt till vem som yttrar dem och den publik de är avsedda för. Hur man “känner för” det som sägs är viktigt och påverkas av aktuella nyheter, kulturella stämningar och pop trender.

SJW hävdar hela tiden att de strävar efter jämlikhet, men liksom i Animal Farm är vissa djur mer jämlika än andra.
När de säger "jämlikhet" menar de att man måste tillämpa särskilda fördelar för skyddade grupper för att skapa jämlikhet baserad på deras subjektiva uppfattning och känsla. De går så långt som att påstå att kvinnor och icke-vita omöjligen kan vara rasistiska mot vita män.

Eftersom de inte har någon objektiv måttstock eller guidebok för jämställdhet, uppnås det endast när de “känner” att det har uppnåtts.
Om censur inte är ett alternativ, försöker SJW förstöra “gärningsmannens” rykte genom att kalla honom rasistisk, kvinnohatare, svin, fanatiker, främlingsfientlig, homofob eller “transfob”.  Detta är en tillförlitlig taktik för att avskräcka allmänheten från att lyssna på personer som SJW inte gillar.

Vissa av orden har emellertid blivit något slitna så i stället för “kvinnohatare” har man nu börjat kalla det våldtäkt om en man bara tittar på en kvinnas urringning.2 Kommentarer:

Anonym sa...

Nima Ali Gholam Pour skrev i Gatestone om The Islamists of Sweden (28/12). Nu finns den på svenska också: "Sveriges islamister".
- Han säger: "Det muslimska civilsamhället har ett betydande inflytande inom nästan alla stora svenska politiska partier." Redan 1999 avtalade man med (S): "2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län."
- Våran elit vet ju att "det där med religion bara är dumheter. Vänta några år så blir mussarna också som folk, och tar det inte på allvar längre".
- Men det där med att herrarna inte vill skaka hand med kvinnor (t.ex. Yasri Khan), kommer det också att gå över?
https://sv.gatestoneinstitute.org/9712/sverige-islamister
/ SD

Anonym sa...

"Sverigedemokraterna vinner fråga efter fråga", säger Aftonbladet (4/1). Inizio har frågat folk.
- AB: "De finns med på topplistan (3 bästa) i varje politisk sakfråga. Det gör inget annat parti." "Det här är den mest skrämmande opinionsmätning jag läst i hela mitt liv".

1. Jobb (M S SD). 2. Skola och utbildning (L S SD). 3. Försvaret (SD M L/S). 4. Ekonomi (M S SD). 5. Flyktingar (SD 44%, C/S 11%). 6. Miljö (C Mp SD/S). 7. Sjukvård (S SD M). 8. Äldreomsorg (SD S V)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/p2oL1/aftonbladet-inizio-sd-vinner-fraga-efter-fraga
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.