21 januari 2017

Nya kvastar sopar bäst

Vad som kommer att göra Amerika stort igen återstår att se, men det här är verkligen uppmuntrande:

Klockan 11:59 hade den officiella White House-hemsidan en lång informations lista om klimathotet och de åtgärder den federala regeringen hade vidtagits för att bekämpa den. Vid middagstid, vid tidpunkten när Donald Trumps tillträdde, var sida borta, liksom alla omnämnanden av klimatförändringar eller den globala uppvärmningen.

Det är brukligt för www.whitehouse.gov att lämna över till den nya administrationen exakt klockan 12, och det enda omnämnande av klimatet på president Trumps nya hemsida är under hans "America First Energy Plan”, där han lovar att skrota Obamas klimat-handlingsplan, som är en statligt omfattande plan för att minska koldioxidutsläppen och klimatförändringar.

Klimat Depot utfärdar ett uttalande som svar:

Klimatskeptiker är glada över att en av de allra första, synliga förändringarna i övergången av befogenhet mellan president Obama och president Trump är att man tar bort "klimatförändringar" från White House hemsida. Trump  kommer verkligen att göra vetenskap relevant igen och förkasta uppfattningen att människor är de som kontrollerar klimatet och att FN-fördrag och EPA regler på något sätt kan reglera temperaturen och antalet stormar. Välkommen till en tid präglad av sund vetenskap!
Nästa steg är att officiellt förklara den globala uppvärmningsbluffen som den religion den är, så att vi kan förhindra att regeringen slösar mer av våra pengar på denna dårskap.

Lyckligtvis finns Obama-administrationens globala uppvärmningspropaganda fortfarande i arkivet, så att framtida historiker kan se vad vi skattebetalare tvingades att finansiera.

Se också Klimatsans.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi i Sverige behöver verkligen en Boss av Donald Trump s kaliber. Partiledarna för Sveriges 8 partier är alldeles för tama. Kärva tider kräver personer som kan ta tuffa beslut och stå för dem.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.