06 januari 2017

Obama ger sig själv en medalj, vem annars?


Under Armed Forces tack-och-adjö ceremoni tilldelades Obama medaljen Distinguished  Public Service, av försvarsminister Ash Carter.
Carter insisterade på att medaljen var ett tecken på uppskattning för Obamas service som överbefälhavare. Således förklarade president Obama officiellt sig själv som den mest framstående statstjänstemannen där han själv är chef.

En medalj från militären för Obama, som aldrig varit militär en enda dag; som lyckades förlora ett krig landet redan vunnit i Irak; som riskerade soldaternas liv genom vansinniga regler i Afghanistan;  och som förstört militärens moral genom en vänstervriden social ingenjörskonst.
 Varför inte? När allt kommer omkring, är han ju överbefälhavaren.

Ash Carter måste ge honom många fler medaljer innan januari 20, om han någonsin ska komma ikapp en del av sina  kollegor.Barack Obama startade med Nobels fredspris och slutade sin presidentperiod genom att ge sig själv Pentagons medalj för “Framstående Offentligt Arbete.”
Det verkar helt riktigt för en president som bombade 7 nationer och som är den förste president i USAs historia som krigat varenda dag under sin åttaåriga administration

Ron Paul

3 Kommentarer:

Unknown sa...

Bush har bombat 4 länder och Obama 7. Obama med hjälp av Carl Bildt, Reinfeldt och JA Jas.
Jag innehar också Nobels Fredspris genom den ack så korrumperade fredsstyrkan UN tyvärr men jag har gjort mig mera förtjänt av den än Soetoro.
Så bliv gud mitt vittne
Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt är en stor skam för konungariket Sverige.

Anonym sa...

Sickening!!!(Äckligt på svenska)

Anonym sa...

Klubben för inbördes beundran dekorerar sig själva. Makthavarträsket tycks vara bottenlöst.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.