08 januari 2017

Obamas Jobb-Rapport är ett passande slut på hans presidentperiod


Jag tänker inte ens gå in på hur arbetslöshetssiffrorna systematiskt har manipulerats av regeringen. Det har jag redan gjort många gånger; härhär…och här

Det räcker med att säga att en hel del “baby boomers” hankade sig fram genom The Great Recession och har nu gått i "pension." Dessa människor har verkligen glömts bort när de har gått från arbetslöshet till “Social Security”.  Det handlar om miljontals människor.

Många ungdomar har det också knapert och osäkert och en tredjedel av de som är mellan 18 och 34 år bor hemma hos föräldrarna. Det högsta antalet sedan 1940.

Även om vår ekonomi är lite bättre nu, tack vare att saudierna sänkte priset på bensin strax före jul 2014, är det fortfarande illa ställt.
Obama-administrationen försökte inbilla oss att statliga ingripanden var svaret för att få ekonomin på fötter och en blandning av tjockskallig Fed-politik och Obamas regleringspolitik har visat hur galet det är.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte bättre att få ersättning för utfört arbete än ingen ersättning alls? Ta bort det förödande kravet om $15/tim.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.