07 januari 2017

Panik i Atlanta


Vi kommer att få 5 cm snö i natt.  En hel region, 6 miljoner människor,  kommer att paralyseras.  Skolorna skickade hem barnen två timmar tidigare än vanligt, köerna i livsmedelsbutiken var värre än under Black Fridag.  Vi kan vänta oss nedisade el-ledningar och strömavbrott så det blir kanske inget bloggande på lördag.

Kvällsnyheterna handlade bara om snö, is och varningar.  Södern grips av panik så snart temperaturen sjunker under nollan C. Så här såg det ut förra gången det hände, för två år sedan.

Det blir nog inte lika kaotiskt nu som då.  Denna gång inträffar det under en helg, så inte många behöver åka till jobbet. Under min resa hem idag såg jag också att många affärer redan satt upp skyltar om att de stänger på lördag.

Så är det att bo i Södern.2 Kommentarer:

elina sa...

Det är kaos även här när snön faller och en tid efteråt. Vi har nu mer feministisk plogning. Vad är det? Ingenting som kunde gynna män plogas först. Eftersom ingen kan definiera detta plogar man ingenting annat än precis framför daghem, inte dit, och kanske en parkväg och förstås till Kommunhuset så politikerna inte behöver lida av sina beslut.

Anonym sa...

Jag bor också i söder men det är i Skåne och här grips vi inte så lätt av panik.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.