13 januari 2017

Rosie vill stoppa Donald Trump

Trumps främsta fiende Rosie O'Donnell, begär "martial law" (krigslagar, undantagstillstånd ) för att fördröja presidentinvigningen.I en uppföljande Tweet hävdade O'Donnell att Trump fuskat i valet, vilket diskvalificerar honom.

Martial law betyder "lag som administreras av militära styrkor åberopade av en regering i en nödsituation, när de civila brottsbekämpande myndigheterna är oförmögna att upprätthålla allmän ordning och säkerhet."

För att detta ska ske, måste president Obama deklarera "undantagstillstånd" före invigningen, vilket upphäver alla konstitutionella rättigheter och lagar tills vidare.
Det betyder att Rosie O'Donnell - som vill få oss att tro att hon är en frihetsälskande progressiv, -  vill att USA tillfälligt  (eller kanske för alltid?)  blir en militärdiktatur, eftersom hon inte fick sin vilja fram vid valet.

O'Donnells galenskap faller inom samma ramar som för Keith Olbermann nyligen, som bröt ihop och påstod att Trump är Vladimir Putins marionett och att han aldrig bör behandlas som president.

"Att inte använda ett ord kan vara lika kraftfullt som att ständigt använda ett annat”, sade  Olbermann. . “Titulera aldrig Trump som"president".  Han är Trump, bara Trump.  Aldrig president. Vi måste skydda titeln  President “för en lyckligare och ärligare tid. Motstånd betyder avslag. Gör motstånd.”Detta förmodade "motstånd", som började som "civil olydnad" påkallad av Michael Moore, har nu förvandlats till "krigslagar" av Rosie O'Donnell. Vad blir nästa steg?

4 Kommentarer:

Argus sa...

"Uhu, min mamma är mycket starkare än din pappa och han vann bara för att han fuskade. Uhu."

Kan de inte leta upp någon femåring som talesman så att vi slipper dessa barnsliga utspel hela tiden?

Berit sa...

Det fungerar som ved på brasan legitimiserar våld och vandalisering

Anonym sa...

"Olbermann".. Det låter som en sån däringa ljugare.

elina sa...

Det är tungt när andra inte tänker och väljer som Rosie. En sjuka som härjar hårt också i Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.