09 januari 2017

Media är fullständigt skamlös

Som en kommentar till  “Fyra svarta ligister åtalade för hatbrott”, skrev jag tidigare om hur CBS-reportern Dean Reynolds förvränger sanningen och plockar bland orden för att framställa illdådet som om 4 vita misshandlar en svart man.

 "Han beskriver offret som en mentalt handikappad tonåring, som nästan stryps och upprepade gånger kallas N-ordet.  Hans kläder skärs sönder och han blir terroriserad med en kniv. Hans påstådda kidnappare refererar upprepade gånger till Donald Trump."

Rapporten är tekniskt korrekt, men helt missvisande.  Genom att notera att angriparna använde n-ordet under ett rasistiskt motiverat angrepp, medan de ”refererade” till Donald Trump gör det helt klart att reportern vill få oss att tro att offret var svart och hans angripare var rasistiska Trump fans.

Att CBS Radio News försöker ändra de inblandades ras är extremt skrämmande, men inte något nytt vad gäller media-industrin.  Mark Dice placerar bedrägeriet i ett större sammanhang av falska nyheter:Allt sedan valet av Trump har Media konstruerat att det förekommit en våg av hatbrott mot grupper som de älskar : kulturmarxister,  svarta, muslimer, sexuellt avvikande, et cetera.
Hittills har det visat sig att de huvudsakligen består av bluffar, men den här gången har ett  skrämmande rasistiskt motiverat brott verkligen inträffat.

CBS lyssnare skulle aldrig ha gissat att detta brott begicks av fyra svarta mot en vit.
Hänvisningarna till Donald Trump bestod av "F *** Donald Trump" varvade med "F *** vita människor." När det gäller offret som kallas den förbjudna N-ordet är det ett  ghetto-ord som svarta använder gentemot alla,  uppenbarligen på grund av deras begränsade vokabulär.

Det är svårt att föreställa sig ett mer extremt exempel på oärlig rapportering.
Trovärdigheten i den “progressiva”  media-etableringen har nått den absoluta nollpunkten.

o.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Men ändå är det alternativ media som far med lögner?! Suck!

Ann-Marie

Anonym sa...

Men det är alternativmedia som är lögnarna?! Suck!

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.