27 januari 2017

Storstädning?Under Obama-administrationen har Environmental Protection Agency, EPA, upplevt en massiv ökning av makt och inflytande, men det håller på att förändras nu.
President Donald Trump meddelade för länge sedan att han hade för avsikt att göra sig av med instansen “i nästan varje form" med bara "små godbitar kvar."
Hittills har Trumps ansträngningar varit dramatiska, dels genom att nominera Scott Pruitt som chef och genom att stoppa  alla EPA-kontrakt och bidrag.

Trump talesman Sean Spicer sade att det  är en del av administrationens försök att granska byråns politik när en ny ledning tar över.
“Att frysa vissa verksamheter är inte utan motstycke trots socialisternas överreaktioner.
De måste se till att ingenting händer som de inte vill ska hända, så de vill först titta på alla bestämmelser, kontrakt, bidrag och utbetalningar.

EPA har varit ett viktigt verktyg för Obama och democrats för att genomdriva regler och förordningar som ligger utanför deras egentliga maktområde.  Det är dags att reglera detta monster och hålla dem ansvariga.

De har tagit över vattenrättigheter vid tillfälliga våtmarker, förbjudit bete och odling på vissa områden och i vissa fall direkt beslagtagit fastigheter.
Nu har de blivit en militant grupp som hävdar att de även äger alla vattenpölar på vår egendom!

United States Environmental Protection Agency skapades inte av ett beslut av Congress.
Den skapades genom en Executive Order av president Richard Nixon så den kan avskaffas i sin helhet genom ett dekret från president Donald Trump - om han väljer att göra det.

Ronald Reagan sade en gång att det närmaste man kan komma till evigt liv var ett regeringsprogram. Organ som EPA följer de grundläggande principerna för alla levande varelser - nämligen att överleva, växa och kontrollera så mycket territorium som möjligt.

För dessa statliga verk gäller att ju fler regler de kan skapa, desto fler problem kan de generera, desto större blir de och desto större blir deras budget. Och det är deras mål.
1 Kommentarer:

Toprunner sa...

Man blir gråtfärdig av lycka

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.