30 januari 2017

Trump håller sina löften


Vänstern har helt tappat koncepten över att Donald Trump håller sitt kampanj-löfte om att införa "extrem bakgrundsundersökning”,  sk. “vetting”, av personer som vill resa hit.

  Barack Hussein Obama gjorde samma sak 2011. Jimmy Carter gjorde också något liknande på sin tid.

Pressen är Trumps fiende och de letar efter något negativt i allt han gör. Dumheten är överväldigande.Här är en lista av länder med den största muslimska befolkningen.  Inte en enda av dessa har reseförbud till USA, så det är inte ett Muslim-förbud.  Det är en restriktion för de länder som sammanknipas med terrorism, vilken skapats av Obama. Det var inte Trump som kom upp med listan.

Var fanns protestropen när Obama stoppade hela det irakiska flyktingprogrammet under 6 månader år 2011?
Obama tillbringade 8 år med att bomba muslimska länder och pressen sade absolut ingenting.
Wikileak bevisade att Hillary försåg syriska jihadister med vapen, inklusive ISIS vilket ledde till flyktingkrisen, men ingen kritiserade det.
Nu stoppar Trump några stycken av dem och han är den värsta rasisten i världen.
Ingen klagade heller när Obama gjorde en miljardaffär med vapen till Saudis så att de kunde slakta människor i Jemen, men nu är man plötsligt så orolig över jemeniter.

Charles Schumer (D) snyftar och kallar det ondskefullt och oamerikanskt, fast han var den som tyckte det var viktigt att Gadhafi störtades i Libyen, så att rebellerna kunde ta över, vilket ledde till omedelbar död för mängder av muslimer.

Politico om att detta är oamerikanskt:

De många filter som har använts under årens lopp i amerikansk historia för att avgöra vem som ska få och inte få inresevisum har ett uppenbart syftet. I efterhand kan det verka som om några inte haft något konstruktivt syfte. Men för det mesta har de hjälpt till att stärka den sociala och politiska strukturen i vårt land och hjälpt till att definiera gemensam värdegrund som kännetecknar oss som amerikaner. Eller för att citera Alexander Hamilton igen: "säkerheten i en republik beror i huvudsak på kraften i en gemensam nationell känsla; på en likformighet av principer och vanor. "

Så, oavsett vad du tycker om Trumps kandidatur, nästa gång du hör att Trumps förslag till invandrarprövning är oamerikanskt, är det korrekta svaret att det är amerikanskt i sin kärna. Och nästa gång du hör att Trumps förslag är galnare än galet, är det korrekta svaret att med tanke på den röra som världen befinner sig i, är det idén att vi inte ska kontrollera invandrare mer noggrant som är de sjuka tanken.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Trump har åstadkommit mer på en vecka än vad Obama lyckades med under 4 år.

Berit sa...

Och vad Trump gjort är dessutom bra

elina sa...

Jag hoppas att resa till USA nästa år. Har inget att frukta, mina forna landsmän finnar är inte terrorister. Däremot kan ju svenskt pass bli mindre värd som politiker och press håller på med daglig hatpropaganda mot presidenten och hans stab.

Med vettigare kontroll kan det bli till och med trevligare och lugnare att resa dit.

Att acceptera andra valutgångar än det svenska politiker/press har bestämt är tydligen svårt.

Unknown sa...

Inget som Trump gör eller påstås göra är positivt när pressen får säga det.
Det är full koncentration på att försöka hitta/hitta på olika negativa saker om Trump.

Det är fullkomligt otroligt att de får fortsätta med detta! Men, så är ju SVT/SR statens propagandaapparat, även om de själva påstår att de är oberoende....

Anonym sa...

Nu väntar vi bara på att Ryan eller McConnell sticker kniven i ryggen på Trump. Vissa fega ynkryggar förstår inte vad Amerika handlar om.

Anonym sa...

London's muslimske borgmästare Sadiq Khan ogillar i hög grad Trumps inreseförbud för folk från sju (muslimska) länder.
- Han ordnade ett party i City Hall för höjdare från 11 länder som inte tillåter israeler att resa in: Bangladesh, Brunei, Iran, Iraq, Kuwait, Lebanon, Libya, Pakistan, Sudan, United Arab Emirates, Yemen.
- Han använde festen för att kritisera Trumps förbud som 'grymt, fördomsfullt och kontra-produktivt'.
- Det finns fem andra länder som förbjuder israeler att resa in: Algeriet, Malaysia, Oman, Saudi Arabien, and Syrien.
- Men när Trump gör något liknande... Usch. Khan vill nu se 'tolerans, mångfald och frihet'.
http://www.inquisitr.com/3942046/anti-trump-london-mayor-sadiq-khan-hosts-party-with-countries-that-ban-israelis/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.