19 januari 2017

Vem behöver dem?


Hittills uppgår antalet “primadonnor”= (representanter från Dem-partiet ) som vägrar att delta i installationen av president Trump, till 58 personer.  Det var John Lewis här i Atlanta som startade bojkotten, men det kommer inte som en överraskning att de flesta är från Vänster-kusten , dvs. Kalifornien.

Jag trodde faktiskt inte att det fanns så många democrats kvar i representanthuset efter det senaste valet, men vid nästa mitt-terminsval kan vi lösa problem permanent för dem,  genom att se till att de avlägsnas fullständigt.

Visst, de är kantstötta efter att ha förlorat stort och därför att deras bakvända politik har avvisas så grundligt, men de verkar förbli lyckligt omedvetna om det faktum att de gjorde bort sig så fullständigt att inte ens deras vanligtvis pålitliga väljare kunde stå ut med och överse med deras sjaskiga beteende längre.

Den stora myten om Regering är att "människor måste ha ledare." När tillräckligt många inser att de kanske inte behöver det; särskilt inte "ledare" som bedrar dem för sin personliga vinnings skull,  är sötebrödsdagarna över.
- Så när partiets förespråkare och gullgosse Schmuckie Schumer säger att "han respekterar var bojkottarna kommer ifrån” är det nästan ingen annan som gör det. 

Dessa vanhedrande aktioner kommer från ett parti som uppenbart gjort sig av med ALLA anspråk på anständighet och de förtjänar ingen respekt.
Även de som varit mest lättledda börjar fråga sig ”Vem behöver dem”?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

De finns sådana ryggradslösa typer här i Sverige, se bara till vad "moderaterna" har för sig? Landsförrädare som tror att man kan kohandla om hedern? Vidrigt!!!

Biskop Kyrillos sa...

Oförskämt av dem,

Anonym sa...

MSNBC's programledare Chris Matthews (f 1945) lät oss 2008 veta att Obama's senaste tal lät honom känna "en ilning gå uppför mitt ben". Och den ilningen har varit kvar sedan dess. Matthew har låtit oss veta att Obama är perfekt, omutlig och "post-racial". Han slog fast att Obama "har aldrig gjort något fel i sitt liv". "He's done everything right." "Den bibliska termen är 'deliverance', befrielse."
Kritiken av Obama berodde bara på rasism och att folk ville vara rasister.
- Obama lämnar Vita Huset i morgon. Men "ilningen" känns nog fortfarande i Matthew's ben.
- Källa: Freebeacon. Video: https://youtu.be/SFjOqrVF6OM (Tid: 2:45)
http://freebeacon.com/politics/thrill-story-chris-matthews-barack-obama/
/ SD

Anonym sa...

Dear Mr Trump. Sorry I mean dear Mr President. You really deserve the ”Battle Hymn of the Republic”: https://www.youtube.com/watch?v=Jy6AOGRsR80

Not because I believe you’re divine but because I believe you’re not backing for the truth.

P.S: Start kick som well deserved asses Mr President! - ”This is Sparta”: https://www.youtube.com/watch?v=QkWS9PiXekE

Anonym sa...

Dick Erixon skriver (19/1) på bloggen: "Socialjournalistik som skapar polarisering". Om boken "Haveriet - den humanitära stormaktens fall" av 19 kvalificerade skribenter. Däribland Dick själv. 280 kr på Adlibris.com (fri frakt!).
- Att det handlar om invandrings-problemen behöver man väl inte nämna?
http://erixon.com/blogg/2017/01/socialjournalistik-som-skapar-polarisering/
/ SD

Anonym sa...

Tips: Powerline's "The Week in Pictures: Special Inaugural Gala Edition":
Bild 5 passar väl in:
Nr 5: "Democrats refused to attend the inauguration of Abraham Lincoln because he had this radical idea of ending slavery." ... Och nedanför:
Nr 16: "I don't know why they keep saying Trump doesn't have any foreign policy experience."
Nr 17: "And just as clearly, Trump understands federalism."
Och den sista bilden med! I’m sure they’re all armed.
http://www.powerlineblog.com/archives/2017/01/the-week-in-pictures-special-inaugural-gala-edition.php
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.