13 februari 2017

1971, En ny istid, inte uppvärmning

Teorin då var att förbränning av fossila bränslen skulle skapa en istid och inte någon global uppvärmning. Washington Post rapporterade den 9 juli, 1971 att Dr. SI Rasool av NASA och Columbia University sade att det fina dammet från fossila bränslen skulle blockera så mycket solljus att jordens "medeltemperatur skulle minska med sex grader." Rasool hävdade att "en sådan temperatursänkning kan vara tillräckligt för att utlösa en istid!"

Vad Varmisterna egentligen menar när de hävdar att vi måste minska våra koldioxidutsläpp från förbränning av fossila bränslen, är att vi måste minska antalet människor,  eftersom människan är en stor producent av CO2. De kan inte tala om att det är deras verkliga mål, så därför vill de heller inte prata om den andra halvan av kolets kretslopp.
Vi har lärt oss i skolan, att växter är motsatsen till djur i detta kretslopp. Genom fotosyntesen tar växter in koldioxid och frigör syre, i en kemisk ekvation motsatt till människor.  Kolet som växterna samlar in från CO2 i luften, bildar deras vävnader, rötter, stjälkar, blad och frukt. Detta aktiverar hela livsmedelskedjan när de äts av djur, inklusive oss, som äts av ytterligare andra djur, inklusive oss. Därför är vi människor en del av denna livsmedelskedja. Allt kol i vår kropp kommer antingen direkt eller indirekt från växter, som de först tagit från luften.

Det naturliga sättet att kompensera för CO2 skulle vara att odla fler träd och växter. Den globala uppvärmningen har blivit en religion, så man skulle kunna tro att målet är att eliminera all CO2.
För att åstadkomma detta måste vi börja gallra i besättningen. Så rädslan för global nedkylning omvandlades till “den globala uppvärmningen” och miljö-agendan bakom kulisserna är att eliminera någons barnbarn.

Läs också Klimatsans där Professor Easterbrook talar om att:

    •    Den globala uppvärmningen avstannade 1998.
    •    INGEN global uppvärmning har ägt rum på 15 år (nu alltså 19 år).
    •      Uppvärmningen mellan 1978 och 1998 har följts av global avkylning.
    •    Isen på Antarktis växer, den smälter inte.
    •    Havet stiger 7 “, 18 cm, per sekel, inte 20 fot, 6 meter.
    •    Snömängderna är inte mindre än normalt. Fyra av de senaste fem åren har satt nya rekord i
          snöfall.
    •    CO₂ kan inte orsaka global uppvärmning.
    •    Extrema stormar har inte varit vanligare än normalt.
    •    Haven har inte blivit sura.1 Kommentarer:

robban sa...

tja samtidigt så minskar öknen i mali så det blir grönare och fuktigare så numera så oroas forskare att lerhusen i timbuktu ska rasa pga ökad fukt men det är ju ingen som pratar om sånt eller varför inte ta dammen som rinner över, den har ju varit mupparnas paradexempel över klimatförändringarna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.