07 februari 2017

Binder ris åt sin egen rygg


Vänstern vill inte ha yttrandefrihet.  De är villiga att använda sig av civil olydnad för att stoppa yttrandefriheten, i namn av yttrandefriheten.  Rörelsen att “Stoppa Det Fria Ordet” startade under hösten 1964 av studenter vid University of California, Berkeley.

Nu är det deras andliga barnbarn som gör upplopp och deras kusiner gjorde samma sak vid University of California, Davis, förra veckan. De vill inte ha ett Fritt Ord.

Vad de håller på med är i grunden självdestruktivt  De förstår inte media. De förstår inte att allmänheten, som gav Trump presidentposten,  gjorde det därför att de fått nog.  Denna protest-verksamhet kommer att slå tillbaka och det finns ett mycket effektiv förfarande att omedelbart få stopp på dumheterna.

Kalla in National Guard och arrestera varje elev som deltar i protesten och relegera dem för gott. Dessa studenter kommer aldrig att tillåtas på något universitetsområde.

 Protesterna skulle upphöra efter en enda natt och de skulle inte börja igen, åtminstone inte inom de närmaste tio åren.  Om det stod klart för varje elev,  att så fort han greps för att vara inblandad i campus-våld, skulle han förlora sin akademiska karriär - då skulle alla elever gå hem. Men som det är nu vet de att universitetsadministratörer är fega fjantar. Det har de varit sedan 1964.

Vänster-studenter är också fegisar.  De är inte beredda att riskera sina akademiska karriärer för ett ändamål.  De är inte beredda att riskera sina akademiska karriärer för någonting. Men som de är nu riskerar de ingenting, när de deltar i  upplopp.

Milo Yiannopoulos, som få personer hört talas om tidigare, har fått makalös publicitet på grund av de dumma upprorsmakarna.  Han kunde aldrig ha blivit så känd bara  genom att tala vid ett universitet.

De allra flesta vuxna amerikaner gillar inte student-upplopp.  De har aldrig hört talas om Milo, men de vill inte att studenterna vandaliserar universiteten och vållar skador för  tusentals dollar.

Den hårdnackade Vänstern ger sig inte förrän de möter verkligt motstånd.  De har inget sunt förnuft.  De förstår inte den allmänna opinionen, och även om de gjorde det, skulle de inte bryr sig.  De vill bara väsnas och bränna saker och de fattar inte att det kommer tillbaka och biter dem.

När det kommer till kritan är dessa upplopp bra för Trump och för det konservativa uppvaknandet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.