16 februari 2017

Därför hatar de Trump


Vi har sett hur universitetsstudenter kryper ihop i fosterställning i “säkra utrymmen” för att gråta ut, demonstranter som tar över gatorna och ropar: “NotMyPresident” och kändisar och mediapersonligheter som är hysteriska. TV kommentatorer som argumenterar med varandra och tidningar som förlorat all trovärdighet. Sammantaget verkar det som om Armageddon är här.

Vi ser ett växande, fult och våldsamt krig som utkämpas mot Trumps administration och konservativa i allmänhet. Merparten av detta krig är iscensatt och finansierats av en massiv elit inom en allmän rörelse, som under flera decennier strävat efter en aggressivt sekulär, gränslös New World Order och världsregering.
(Soros, Bill Gates, Apple, Michael Bloomberg, Warren Buffet, Mark Zuckerberg, Justin Trudeau, Angela Merkel, drivkrafterna bakom Klimatförändrings-religionen…)

Alla människor aktiva inom denna nya världsordnings-rörelse, tog för givet att Hillary Clintons skulle vinna valet, vilket skulle leda till slutskedet av planerna.  Under Barack Obama och ett starkt inflytande i EU och FN var de på snabbmarsch för att få de befogenheter de har sökt så länge.
De skulle få makt att radikalt förändra det internationella samfundet, ta full kontroll över ekonomin i alla länder, eliminera den nationella suveräniteten och införa dramatiska samhällsförändringar och extrema åtgärder för att minska världens befolkningstillväxt, vilket också står högt på listan.

 Till en början kunde jag inte förstå varför Europa protesterade mot en president i USA. I Sverige verkar det vara rena lynchstämningen mot en utländsk ledare som vid första anblicken inte borde ha särskilt mycket inflytande över deras liv.
Men valet av Donald Trump och Republicans i majoritet i senaten, kongressen, bland guvernörer och andra politiska positioner, har slagit undan fötterna på One-Worlders, inte bara i USA men också i Europa.   Trump är ett hot mot deras kontroll och det har varit som en gigantisk jordbävning som omkullkastar deras värld och onda planer.

Media och politiker tar alla tillfällen att ljuga och svartmåla Trump och hjärntvätta sitt lands befolkning.
Jag blev tillfälligt förvånad (men är det inte längre) när några av mina svenska FaceBook-väninnor lade ut bilder för att visa sitt stöd för Hillary och nu ser jag bilder på Michelle Obama, som man tycker bör bli president 2020.  En av de som lade ut bilder på Hillary avskrev mig som vän, när jag frågade om hon skojade om att vi skulle rösta på en ond kriminell person bara för att hon är kvinna, och Michellesympatisören kommer nog att spola mig, eftersom jag kommenterade att Michelles enda kvalifikationer är att hon är en svart kvinna gift med landets genom tidernas sämste president.Valet av Donald Trump har orsakat att detta krig som pågått i decennier - och som utkämpats mot vad som är kvar av den kristna civilisationen -  plötsligt avslöjats som det fula och onda krig som det har varit hela tiden. Hittills har kriget varit mycket ensidigt, med världens progressiva allmänhet som de enda kämparna. De relativt passiva kristna och deras icke-kristna allierade har inte gjort mycket motstånd.
 Donald Trump startade inte konflikten. Han är droppen som fick bägaren att rinna över i detta  världsomfattande kulturkrig .

14 Kommentarer:

Unknown sa...

Och George Soros.

Unknown sa...

Michelle Obama är en tranny och är en karl. Han heter Michael.
https://fellowshipoftheminds.com/2014/03/14/michelle-obama-is-a-transexual/

Martin sa...

En sån bra text! Jag råkade tyvärr rösta ner på Riktiga Nyheter.

Berit sa...

Det gör henne ännu mer PC

Berit sa...

Martin vad betyder det. Du måste komma ihåg att jag inte är så hemma svenska nyheter.

Martin sa...

Riktiga Nyheter är en automatisk nyehtsportal som samlar ihop all alternativmedia på svenska. Man föräntas även rösta på varje artikel man besöker. Sajtens knepige konstruktör blir regelbundet arg för att vi som använder sajten inte röstar i tillräckligt hög utsträckning.
Och när jag besökte den här sajten röstade jag åt fel håll.
https://kimmoa.se/rn/

Anonym sa...

I Amerika talar man klarspråk:http://insider.foxnews.com/2017/02/15/judge-napolitano-flynn-russia-leaks-donald-trump-must-fear-intelligence-community
Berit, du är en utmärkt källa att avslöja SR/SVT`s propaganda.
Tack för det!

Anonym sa...

Kan du precisera mer varför Michelle Obama är ond? Då tänker jag inte i första hand på att hon lär ha sagt "All this just for a flag" under en 9/11-ceremoni.

Berit sa...

Anonym, var har jag sagt att Michelle är ond?

Anonym sa...

Tre dator-kunniga pakistanska muslimer har arbetat åt Demokraterna i USA-kongressen: Imran Awan och hans bröder Jamal och Abid. För det fick de $160.000 (1,5 milj kr) var om året
- Nu undersöks de, bl.a. för "illegal access". De kommer inte längre in på kongressens nätverk.
- Intressantast är kanske deras relationer med André Carson (Indiana), den andra muslimen i kongressens historia. Han har goda relationer med Muslim Brotherhood, och med CAIR (Council on American-Islamic Relations).
- Och han är med i House Intelligence Committe ("underrättelse-kommittén"), och där i Emerging Threats Subcommittee ("uppkommande hot").
- Och det här är förstås en stor sak i Main-Stream Media... Eh?
http://www.frontpagemag.com/fpm/265729/muslim-brotherhood-security-breach-congress-daniel-greenfield
http://dailycaller.com/2017/02/04/exclusive-house-intelligence-it-staffers-fired-in-computer-security-probe/
/ SD

Anonym sa...

World Net Daily skriver också om Demokraternas problem med tre anställda pakistanska muslimer.
- Dems (och media) har ju fyllt spalterna med att Michael Flynn ska ha talat med Rysslands ambassadör om aktuella frågor.
- Nu får vi veta att pakistanska muslimer varit inne på Demokraternas (i kongressen) data från USA:s underrättelse-tjänst.
- Förefaller mig betydligt farligare, än att Putin kanske fått veta lite om USA-politiken.
http://www.wnd.com/2017/02/explosive-new-hacking-scandal-has-democrats-fingerprints/
http://www.wnd.com/2017/02/prison-time-predicted-in-dems-national-security-scandal/
/ SD

Anonym sa...

Du är såååå bra Berit!!
Ang din väninna som inte längre är din väninna. Jag har en liknande erfarenhet. Hon blev helt galen när inte hennes favorit Hillary vann. Hon tjatar nu om att Michelle MÅSTE bli nästa president. Osv. Hon vill inte se verkligheten. Vi har känt varandra i drygt 40 år, hur kan hon vara så blind?!
Anna

Anonym sa...

"Anonym, var har jag sagt att Michelle är ond?" Förlåt! Jag läste lite för snabbt och insåg sedan att det var Killary som du syftade på.

Berit sa...

Tack för det!
Michelle yttrade under kampanjen 2008 att det var första gången i hennes vuxna liv som hon var stolt över sitt land. Om inte annat var det ganska klumpigt och dumt av en som sägs ha examen från Harvard.

https://www.youtube.com/watch?v=LYY73RO_egw

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.