02 februari 2017

Det här är nyheter numera

Nu när CNN inte ens låtsas längre utan öppet erkänner,  att deras jobb är att agitera mot den nuvarande administrationen, kallas det nyheter att 12 personer skrivit “Resist” (gör motstånd) på en sandstrand i Maine.


Det här ska vara Maine? Var finns isen och snön? Man måste vara skeptisk mot allt som rapporterats av CNN.
Och det tog 12 Kollektivister för att skapa detta? De måste vara medlemmar av facket.

Den här symbolen för motstånd kommer inte att finnas kvar ens så länge som de “verkställande order” som Obama införde i sista minuten.

2 Kommentarer:

Argus sa...

:-)

Det famösa avtalet med Australien verkar vara tecknat EFTER det amerikanska presidentvalet. Med andra ord verkar Turnbull handlat i "bad faith". Thrump bör ge Australien möjlighet att tänka över avtalet eller hamna på svarta listan. Går det inte bör flyttningarna härbärgeras i närheten av Obama i Kalorama.

Turnbull blev förövrigt intervjuad i australiensk radio där han kategoriskt förnekade att Trump hade slängt på luren. Jag ser förövrigt likheter mellan den världsberömda detektiven i ny tappning och the Donald (jag ser båda som högst intelligenta och resultatorienterade): https://www.youtube.com/watch?v=F9sUVrVS4co

Anonym sa...

Rosa Brooks är professor i juridik vid Georgetown Univ., och var "senior adviser" till Obama's utrikesdepartement.
- Nu skriver hon i ForeignPolicy.com om "3 Ways to Get Rid of President Trump Before 2020". Fyra, i själva verket. (Men hon är ju inte matematiker...)
1. Rösta bort honom nästa gång. - Fast det är ju november 2020...
2. Åtala honom. Fast, säger hon, "sådant tar tid; månader eller mer. Och när en galning kontrollerar atombombs-koderna verkar redan några månader förskräckligt långt"...
3. Försök åberopa 25:e tillägget till konstitutionen - att hans mentala instabilitet gör att han inte klarar av sin tjänst längre...!
4. En militärkupp mot honom! Eller i varje fall att militära ledarna vägrar att lyda hans order!
- Det ni! Mer om det här, och om (t.ex.) psykiatrikerna som slagit fast att Trump är "farligt mental-sjuk och temperament-mässigt inkapabel att vara president" hos Breitbart.com.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/02/02/ex-obama-official-suggests-military-coup-trump/
http://foreignpolicy.com/2017/01/30/3-ways-to-get-rid-of-president-trump-before-2020-impeach-25th-amendment-coup/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.