14 februari 2017

En företagsam flicka

Ni har förmodligen sett den här bilden av sångerskan Joy Villa och hennes klänning “Make America Great Again” vid Grammy festen.

Det måste ha krävts mod att visa upp sig så, vid en show business tillställning där nästan alla hatar Trump, men det visar sig att det var det smartaste Villa kunde ha gjort.

I  gårdagens NY Post rapporteras

En hittills ganska okända sångerska som bar en klänning som hyllade president Trump såg hur hennes skivförsäljning slog ett otroligt nytt rekord. Joy Villas “I Make the Static” placerade sig som nr 1 på Amazon och nr 11 på iTunes klockan 12:30 på måndagen.

Villa, ett 25-årig scientologist som uppträder som Princess Joy Villa, bar en röd, vit och blå klänning utsmyckad  med presidentens motto,“Make America Great Again” liksom namnet “Trump” i ännu större bokstäver.

Ni kan dra era egna slutsatser om Villas sångförmåga här på Youtube  och det finns nog delade meningar om hennes val av religion,  Scientologi - men man måste verkligen beundra hennes marknadsföring.

När Fox News först dök upp som TV-kanal och sedan snabbt intog förstaplatsen bland nyhetskanaler, var det inte därför att  Bill O'Reilly eller Sean Hannity var så fantastiska eller karismatiska.  Det var på grund av att Fox var den enda konservativ nyhetskanalen.  Så medan alla andra kanaler som befinner sig till vänster om mitten fick kämpa med varandra för hälften av tv-publiken, fick Fox alla de konservativa tittarna.

Likaså när Madonna offentligt uttrycker sin motvilja för Trump köper ingen mer av hennes musik av den anledningen. Varför skulle de? Hon är bara en av många som följer flocken och gör vad som förväntas.

Men Villa måste vara den enda ung popsångerska som offentligt vågar uttrycka sin beundran för Trump. Så en massa Trump-supportrar beslutade att rösta med plånböckerna och ge henne en chans.

Villa verkar inte vara särskilt blyg men numera får man inte vara hämmad om man är artist.
Den allmänna regeln bland sångerskor verkar vara att ju vulgärare de är och ju mer av kroppen de exponerar,  desto mindre sång-talang har de.
Enligt min smak följer Villa den regeln men hon är nu ett känt namn. Och i show biz, är det ibland det enda som behövs2 Kommentarer:

PerH sa...

Hej
Det är en glädje att varje morgon läsa om dina iakttagelser.
Du, Det goda samhället.com och Anthropoce.se är mina 3 i topp.

Anonym sa...

I den svenska tröstlösheten med barbiedockan BATRA/Löfven (feministrepresentanten Du vet) är Du helt befriande och förlöser oss från det socialistiska ältandet. Du skulle bara hört Arenander, Furvik och Udden på den svenska STASI radion. Jisses dom höll på att spricka över Trump idag på morgonen.
Tack för att Du finns.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.