05 februari 2017

Ett försök att förklara PK-vansinnet


“Jag tillhör den skara som har svårt att förstå varför motståndet mot den förda PK-politiken är så litet. De stolliga och direkt samhällsdestruktiva inslagen borde resultera i en storm av protester. Vi kan och bör diskutera varför det har blivit så, men den som inte inser att nedanstående verklighetsbeskrivning är på riktigt, bör leta rätt på dumstruten och smyga iväg till ett lämpligt hörn…….”

Ni måste fortsätta att läsa denna utomordentliga artikel av Karl-Olov Arnstberg.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Arnstberg är en av de få auktoriteterna som jag tror obetingat på.

Frankfurtskolan har många liv på sitt samvete tillsammans med Columbia University som inhystes den mellan 1934 och 1950 och Rockefeller Foundation som finansierade dem. De som nu avgudar Karl Marx borde också fundera över varför han inte gjorde ett enda nyttigt handtag i sitt liv utan var gravt beroende av kapitalisten Engels.

Angående Arnstbergs artikel så kan det nu vara så att Trumps valseger kan mycket väl få den kvasikommunistiska överhögheten att kapsejsa. Jag har sett åsikter om att debaclet med dekretet att stoppa inpasseringen från sju islamistinfesterade muslimska länder är medvetet och ett förspel för att kunna massdeportera. Det finns tidigare avgöranden i Högsta domstolen som fastslår att det är kongressen och presidenten som sätter gränsen vad utländska medborgare beträffar.

Jag är lite snuvig och har därför avstått från uteaktiviteter och inställt följt amerikansk inrikespolitik och jag säger bara, vilka stora barn demokraterna är.

Anonym sa...

Ledarsidorna.se skriver om socialdemokraternas goda relationer till Muslimska Brödraskapet och dess politiker här. Detta inför s-kongressen 8-12 april i Göteborg.
- S inser ju att det är kristendomen som är den stora faran idag, och att man måste ha goda relationer till muslimerna i stället. (Fyra fruar [plus konkubinerna] ... ah!)
- Varken Trump eller Putin har några varmare känslor för Brödraskapet. Men vår utrikesminister klarar säkert av det lilla problemet!
https://ledarsidorna.se/2017/02/socialdemokraternas-karlek-till-muslimska-brodraskapet-ar-inte-over/
/ SD

Anonym sa...

Peter Springare, Örebro-polisen som skrev om invandringsproblemen på Facebook, fick en artikel i Breitbart 5/2, och en i RT - Russia TV, 7/2.
- Springares text har fått 36.000 'likes' och 16.000 'shares' på Facebook, säger RT (idag). Och han har fått en stöd-grupp där, med 75.000 medlemmar nu.
http://www.breitbart.com/london/2017/02/05/police-officer-almost-serious-crime-committed-migrants/
https://www.rt.com/news/376582-sweden-cop-immigrant-crime/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.