13 februari 2017

Fransk gatukonstnär misshandlad


Fyra muslimer i Porte Dorée (den gyllene dörren), en getto öster om Paris, misshandlade konstnären Combo när   han vägrade att ta bort sin målning Coexist. De lokala muslimerna ansåg det kränkande och de attackerade Combo och sparkade och slog honom. (Jihad Watch)

 Det är svårt att förstå att ordet "samexistera”- skrivet på en vägg med en muslimsk halvmåne som bokstaven "C", en davidsstjärna som bokstaven "X", och ett kristet kors som ett “T- skulle kunna väcka ilska.
Combo hade också en bild av sig själv, där det ser ut som han har en sorts muslimsk klädsel men det hjälpte tydligen inte.

   I Paris passar det inte en speciell grupp av personer.   De fyra muslimerna gav konstnären Combo order att ta bort målningen och slog honom allvarligt när han vägrade.

Attacken är ett typiskt exempel på de interreligiösa spänningar som plågar Frankrike och har förvärrats efter  Charlie Hebdo-tragedin när 12 personer dödades.  Combo avböjde att diskutera sina angripares identitet.
 "Det kommer bara att lägga bränsle på elden", sade han i en intervju.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Våldsamheter i 5 områden i Paris. Rena inbördeskriget.

http://www.express.co.uk/news/world/766635/Paris-riots-theo-immigration-violence-Aulnay-Sous-Bois

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.