08 februari 2017

Fruktansvärd våldtäkt och halshuggning


Det finns många allvarliga problem i världen men bland de värsta av alla är ett som alltför ofta ignoreras av många i Västvärlden,
En fruktansvärd grafisk video visar en kvinna som dansar för en grupp muslimska män som sedan våldtar och halshugger henne. De håller sedan upp hennes avskurna huvud.  Videon visar också hennes angripare när de hängs. 

Västeuropa har översvämmats av migranter som flyr krigshärjade länder och de har med sig sitt eget våld i form religion. De flyr terrorism bara för att skapa en annan form av den.  Vänstern är kvick att säga att de flesta religioner bygger på våld i någon form och de spelar ut korstågs-kortet när det gäller kristendomen och katolicismen. Vänstern gillar också att helt ignorera historia.

När vi drar fram problemet kallas vi främlingsfientliga och rasister.  Bara för att jag skriver om det här och länkar till videon är det möjligt att detta tas bort från sociala media och eventuellt Internet. Det hände bloggen Shoeblat.com.

Jag är rädd för att det som händer i Västeuropa är en indikation på vad som kommer att hända i Amerika och vi är på väg att se en helt ny typ av våld, en som vi bara har sett på film och läst om i böcker.
Amerikas Vänster liksom Europas gör inget för att stoppa det,  försöker tysta alla som visar på det och välkomnar monstren till landet.

Videon är så gräslig att jag inte vill visa den, men den finns här (åtminstone i skrivande stund)

6 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

En fruktansvärd upplevelse för kvinnan men glädjande att utövarna fick betala med livet.

Anonym sa...

Videon finns också på LiveLeak:
https://www.liveleak.com/ll_embed?f=11fa85dc4b6c
Förövarna hängdes ju efteråt. (I Syrien? Irak?) Det hela ansågs alltså som ett brott.

Problemet är väl mera vad t.ex. ISIS och andra djupt "troende" muslimer anser.
- 7 av 10 "Demokrater" (US) säger att Islam "uppmuntrar till våld ungefär lika mycket som andra religioner". (Kristendomen, t.ex.) Ja, Obama himself slog ju 2016 fast att "islam" betyder "fred".
http://www.breitbart.com/big-government/2017/02/05/cbs-poll-two-thirds-of-democrats-say-islam-christianity-equally-violent/

- Nja. "The word 'Islam' is derived from the root verb "istaslama", which means 'to submit' or 'give in' or 'surrender'." (Kapitulera, ge upp, ge sig.)
https://wikiislam.net/wiki/The_Meaning_of_Islam
/ SD

Anonym sa...

När sådana män kommer till Sverige vet de (via internet) att de kan ta kvinnor på gatan och våldta dem utan "förspeldans" och behöver inte döda dem medels halshuggning för de blir frikända av svensk domstol och får uppehållstillstånd och livslång försörjning av skattebetalare och deras familjer kan också flytta till Sverige och få samma förmåner. Rätta mig om jag har fel.
Med vänlig hälsning Eva

Anonym sa...

Här skickar man inte brottslingar som får dödstraff i sina länder, till sina länder för att sona sina straff. Varför? När nu alla kulturer är lika?
MVH Eva

Anonym sa...

Det är sådana som Reinfeldt/BATRA importerar till Sverige mot folkets vilja!

Anonym sa...

President Trump vill ju stoppa folk från sju terrorist-fyllda länder (Iran, Irak, Libyen, Somalia, Syrien, Yemen) under 90 dagar. Och har gett order att man ska prioritera förfölja religiösa minoriteter i fortsättningen.
- Och media protesterar våldsamt, förstås.
- En yazidisk aktivist frågar dem: "Var var ni när ISIS begick folkmord på kristna och yazidier i Irak och Syrien? ISIS kidnappade och dödade tusentals yazidier, framför allt unga kvinnor, flickor och barn. Man har brutalt huggit huvudet av yazidier och kristna, och lagt ut videos om detta." -- Mer hos Breitbart, 8/2:
http://www.breitbart.com/national-security/2017/02/08/yazidis-trump-protesters-islamic-state-genocide/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.