06 februari 2017

Har de inget bättre att göra?


För tredje helgen i rad har vi sett anti-Trump protester över hela landet.
Söndagens upplopp i New York, Washington DC, Los Angeles, Houston, Philadelphia, Miami och West Palm Beach utbröt som svar på vad man kallar presidentens “beordrade reseförbud “

I New York, samlades massorna nära Stonewall Inn, den historiska West Village bar som har blivit en symbol för homosexuellas rättigheter. Eftermiddagens rally arrangerades för att visa HBTQ-folkets solidaritet med invandrare och flyktingar, som de menar drabbas av Trumps verkställande order.

Det sista är faktiskt rätt roligt. Det är trevligt att HBTQ-arna visar sådan "solidaritet" med muslimska invandrare, men jag kan inte låta bli att undra: “Har de någon aning om hur muslimerna känner för dem?”

Ingen är helt säker på vad de åstadkommer genom att protestera mot resultat av ett fritt och rättvist val -  men de skriker ändå. Som så ofta är fallet med dessa vänsterkant-demonstrationer, går det mer ut på att ventilera förvirrad frustration än att åstadkomma något av substans eller kommunicera någon form av sammanhängande budskap. Dessutom är det en ursäkt för att delta i den omhuldade seden att bränna amerikanska flaggor.

Vad allt detta uppgår till är ett vredesutbrott i likhet med det som en treåring kan visa om han inte får sin vilja fram och ju längre de fortsätter att skämma ut sig desto mer pinsamt blir det. 
0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.