12 februari 2017

Har du en extra säng?


Vänstern har alltid varit  konsekvent i sitt hyckleri och motsägelser, men nu när Donald Trump har tillträtt är det tydligt och uppenbart att man bokstavligen måste vara blind och döv för att inte lägga märke till det. Democrats gör allt de kan för att stoppa det tillfälliga förbudet mot muslimsk invandring.
De får det att låta som Trump förbjuder alla muslimer för alltid och om man lyssna på CNN och MSNBC  är det också det intryck man får.  Men om man gräver lite djupare, eller får nyheter från en opartisk källa inser man att det är ett tillfälligt stopp, för att bättre kontrollera vilka som kommer in i landet och därmed skydda de som redan bor här.

Men det är inte ett argument som Vänstern är villiga att lyssna till. Varje gång de får en chans att ropa rasism eller islamofobi, bryr de sig inte om att deras tro motsäger fakta. Om sharialagen infördes på de platser där de bor, skulle det omedelbart bli annat ljud i skällan.

 De protesterar på flygplatser, eftersom Donald Trump vill vara försiktig när det gäller att släppa in människor vars religion går emot alla Vänsterns krav,  som kvinnors rättigheter, jämställdhet, hbt-personers rättigheter.... Men om Donald Trump är för det, måste de protestera även om de inte fattar vad det handlar om.

I videon nedan framgår detta hyckleri väldigt tydligt, när Joey Salad  frågar demonstranter om de kan tänka sig att låta muslimska flyktingar bo hos dem under kort tid.
1 Kommentarer:

Anonym sa...

Lite mera på "professorn": Georgetown Islamic Studies Professor: Slavery OK, So is Non-Consensual Sex ‬

‪http://heat.st/2lwLTBu‬
och

https://m.youtube.com/watch?v=MpFatRwdPm0

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.