09 februari 2017

Hyckleriet från anti-Trump demonstranter

President Trump vill ju stoppa folk från sju terrorist-fyllda länder (Iran, Irak, Libyen, Somalia, Syrien, Yemen) under 90 dagar. Och har gett order att man ska prioritera förföljda religiösa minoriteter i fortsättningen.
- Och media protesterar våldsamt, förstås.
- En yazidisk aktivist frågar dem: "Var var ni när ISIS begick folkmord på kristna och yazidier i Irak och Syrien? ISIS kidnappade och dödade tusentals yazidier, framför allt unga kvinnor, flickor och barn. Man har brutalt huggit huvudet av yazidier och kristna, och lagt ut videos om detta." --
Mer hos Breitbart, 8/2

SD/
————
Vänstern tappade fattningen totalt inför nyheten om Trumps förbud och kallade det ett "muslimsk förbud”.  Obamas Department of Homeland Security hade tidigare utfärdat ett liknande förbud för 90 dagar. Det var utfärdat under vad som kallas presidentens verkställande order, för att utvärdera den nationella säkerheten och de hot som ISIS utgör när de infiltrerar flyktinggrupperna.   Det hördes aldrig några protester om det förbudet!

 Trumps verkställande order skrapar inte ens på ytan när det gäller att förbjuda alla muslimer.
Det är ett påhitt som Vänstern torgför i avsikt att utnyttja allmänhetens farhågor om fascismen och därmed få stöd för sin egen propaganda.

Vad man så lägligt “glömmer” att nämna är det faktum att muslimerna dominerar stora områden över hela världen. Långt ifrån att vara offer, drar islamiska stater fortfarande fördelar av koloniala erövringarna under kalifatet och de är notoriskt fientliga mot religiösa minoriteter, särskilt judar.
Judar har i århundraden förföljts av imam, mullor och sultaner.

Även i denna dag, är israeliska judar förbjudna att komma in 16 muslimska länder. Sex av de sju staterna på Trumps "förbudlista” är bland de 16.  Vi väntar fortfarande på protesterna över detta permanenta judiska förbud.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

President Trump har ju försökt att (under 90 dagar) stoppa inresa till USA av människor från sju terrorist-fyllda länder (Iran, Irak, Libyen, Somalia, Syrien, Yemen).
- Ja: Immigration and Nationality Act, 8 U.S.C. §1182(f), säger (förkortat):
'Finner presidenten att inresa av någon klass av utlänningar skulle vara skadligt för USA:s intressen, kan han - för den tid han anser nödvändig - stoppa inresa av alla utlänningar (eller klass av utlänningar), eller införa de restriktioner han anser nödvändiga.'
- Men 'liberala' (vänstervridna) "The 9th Circuit Court of Appeals" i San Francisco finner att NÅGRA människors rätt skulle skadas av detta, och att därför Trump's förordning måste stoppas.
- Om således 1% av de tänkta inresande blir orättfärdigt behandlade, måste förbudet för de 99% (som i sig är rimligt) upphävas.
- Det är som i Sverige: Eliten (och media) förstår inte situationen.
http://www.powerlineblog.com/archives/2017/02/9th-circuits-opinion-is-wrong-but-its-impact-is-limited.php
http://www.powerlineblog.com/archives/2017/02/ninth-circuit-maintains-suspension-of-trumps-order-on-travel.php
http://erixon.com/blogg/2017/02/domstolens-trots-kan-gynna-trump/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.